Sanji > Zoro NET.Sanji=Zoro mu? Nasıl bir mantıktır bu? Zoro>Sanji'dir kabul edilsede edilmese de. Eşit artan güç denge hesabinı oda burda bitirecekse Zoro'yu bir zahmet orochiye bir zahmet bir çöpe öldürsün.
Sanji > Zoro NET.Sanji=Zoro mu? Nasıl bir mantıktır bu? Zoro>Sanji'dir kabul edilsede edilmese de. Eşit artan güç denge hesabinı oda burda bitirecekse Zoro'yu bir zahmet orochiye bir zahmet bir çöpe öldürsün.
Yaw köpeğe kediye bile halleniyor o. Hem Kinemon ben gey değilim der gibi bakıyor. hem memeleri yok.Kiku değildir. Sanji'nin köpek gibi burnu var. Anlardı o.
Bunu bi ben demedimdi :TSen yazma be adam. Dediklerin çıkıyor.
I already have a proper wife!Kiku değildir. Sanji'nin köpek gibi burnu var. Anlardı o.
Canım konuyu başlatan sensin zaten Doffy konuşabilirsin, ne kadar yüce milleti yöneten olduğunu söyleyebilirsin tabi ..Ben Dof konuşuyorum. Bölümde geçiyor aksine sürekli Croc diyen sensin Croc yok bölümde :S
Belki çıkar. Mesela sürekli üzgün karakter aklımıza geliyor mu?Smile ismi meyveyi yedikten sonra başarısız olanlardan alınmış, peki Sad ismi nerden alınmış :S Biri Smile diğeri Sad :S altından başka bişey çıkar mı yoksa zıtlık olsun diye mi konmuş.
I already have a proper wife!
HMMMMMM bu kanıt değil midir :T
Baştan beri Zoro>Sanji iken ne ara Sanji geçmiş Zoro'yu ? Suit Sanji>2 kılıç zoro olabilir tamam ama 3kılıç zoro > Sanji olacağıni değistirmez.Sanji > Zoro NET.
Suratı sürekli asık karakterler hmmmmmmm vardır elbet şu an aklıma gelmiyor ki.Belki çıkar. Mesela sürekli üzgün karakter aklımıza geliyor mu?
Şaka maka gerçek ismi Kikunujo mu neydi değil mi? Kadın kılığına giren erkek oyunculara mı ne deniliyordu galiba. :/ Yaktın Oda.
hem memeleri yok.
Genç yaşta savaşmışlar demek. Gerçi burada bildiğin 14-15 yaşlarındalar. :/Benim kafam karıştı.
Ashura Doji , Oden'in savaştığı adam değil miydi? Burada çocuk gibi çizilmiş.
Momo ve Kaido'nun meyvelerinin benzerliği var. Dof'un kontrol etme muhabbeti de vardı.Suratı sürekli asık karakterler hmmmmmmm vardır elbet şu an aklıma gelmiyor ki.
O değil de smile yeyip başarısız olanlar tüm duygularını tek şekilde ifade ediyor, Kaidou ise bipolar... Bi gariplik var. (bipolar deyip durmuştuk yani ruh hali değişiyor diye :S bipolar mı kesin değil tabi)
Bak Aiden hala kendini kandırma peşinde. Oda'nın şu kimonolar ve göğüsler ile ilgili açıklamasını bi hatırlatırsak iyi olur.