Bazı arkadaşlar son sahneden dolayı gene Zoro sanji denk demiş de o yüzden luffy sanji sahnesi attım.Luffy ile Sanji aynı güçte mi diyorsun yoksa iğleneyici bir şekilde mi ele alıyorsun anlamadım
Bazı arkadaşlar son sahneden dolayı gene Zoro sanji denk demiş de o yüzden luffy sanji sahnesi attım.Luffy ile Sanji aynı güçte mi diyorsun yoksa iğleneyici bir şekilde mi ele alıyorsun anlamadım
Sanji'nin giydiği elbise ile Zoro'nun giydiği gömlek aynı renk olsa "bak E. Oda burada denkliklerini anlatmak istiyor" diyecek yapıda fanları olduğu için tartışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.Bazı arkadaşlar son sahneden dolayı gene Zoro sanji denk demiş de o yüzden luffy sanji sahnesi attım.
Direkt kafasıni Dressrosa'da sallandıralım. Ne de olsa yaptıkları azimsanamayacak kadar fazla.CC tayfaya gelecek, kesin bilgi yayalım!
@Wbrggrdrlfy elini-ayağını da kesmesi lazım, yazı falan yazar. Hatta ağzını da diksinler, Zoro'nun kılıç kullandığı gibi kalem-fırça falan kullanır. Hadım da etseler mi acaba, iletişim kurmak için malum organını kullanabilir mi ki?