Hawkins orda çivi mivi fırlatır mazallah.Reiz Zoro ya bir şey olmasın diye gelmiş.
Hawkins orda çivi mivi fırlatır mazallah.Reiz Zoro ya bir şey olmasın diye gelmiş.
Siluetler Vadisi.Denjiro and kawamatsu appear in silhouette
Denjiro acaba bahsi mi geçildi yoksa o da mı hapiste. Hani siluet veriliyor ise Kyoshiro olmadığı açık artık .Siluetler Vadisi.
Flashback var diyordu. Belki orada görünüyordur.Denjiro acaba bahsi mi geçildi yoksa o da mı hapiste. Hani siluet veriliyor ise Kyoshiro olmadığı açık artık .
Kawa belli oluyor demistiler. O da yalan. Luffy vs Kaidodan beri Kawamatsu görünecek inşallah
O flashback Yasu ile ilgili de vardı demi. Olabilir. Doffy tarafı merak konusu.Flashback var diyordu. Belki orada görünüyordur.
Millet çoğunlukla geçenlerde atılan sanji ile alakalı kötü yorumlara tepki veriyor bence. Zoro ve sanji’nin beraber olması ikisini de kötü göstermez ne güzel işte ikisi de şov yapacak. Bu arada öz eleştiri yapmanı gönülden tebrik ediyorum bu cesareti herkes gösteremez."One Piece" oldu sana "Fan Service."
Uzun uzun yazmıştım ama sildim.
Gün Zoro gömenlerin günüdür. Onlar yazsın biz okuyalım.
Bir de Zoro fanı dostlarım kusura bakmasınlar ama Zoro ve Sanji'yi kıyaslayanlar, Luffy'yi ayrı bir yere koyanlar benim açımdan artık haklı çıkmıştır. Bu konuda da yanıldığımızı belirtmek durumundayım.
Neyse, bakalım 944'te bir şey olacak mı.
20 yıl öncesinin fbsi olabilir belki.O flashback Yasu ile ilgili de vardı demi. Olabilir. Doffy tarafı merak konusu.
Aklımda tek soru Dofun sürekli gulme sebebi sabah akşam Smile solumasi mi acaba. Umarım aciklarlar bunu. Dof Kaido iliskisini de merak etmiyor değilim
2 sayfa Yasu ile ilgili Flashback var zaten. O sayılır ama Doffy Kaido iliskisinin 20 yıla dayandığını sanmıyorum.20 yıl öncesinin fbsi olabilir belki.