Valla daha çok bölüm var ama artık işi akışına bırakmak en iyisiKendini programladığın kurguya endeksleme tadını çıkar sadece herkes söylüyor ama yine de dile getireyim ben, beklentiye girmezsen hevesinde kursağında kalmaz![]()

Valla daha çok bölüm var ama artık işi akışına bırakmak en iyisiKendini programladığın kurguya endeksleme tadını çıkar sadece herkes söylüyor ama yine de dile getireyim ben, beklentiye girmezsen hevesinde kursağında kalmaz![]()
Valla daha çok bölüm var ama artık işi akışına bırakmak en iyisiYine de fena bölüm değildi. En azından haftaya güzel dövüşler görürüz belki. Orochi'yi öldürür artık bu sinirle
![]()
Bende vs leri öyle düşündüm ama aşırı sinirlenmiş görünce Zoro'yu, dibinde ki Orochi'ye bir uğrayacakmış gibi hissettimBenim düşünceme göre Sanji- Drake, Zoro-Hawkins olur böylece komutandan önce bi tık seviye altına gelirler gibi. Ama alanda çok sivil var ve canlı yayın olması vs çıkartmalarını zorlaştırıyor. Gönül isterdi ki bi Shishi Sonson çaksın Orochiye ama Shogunu bu kadar erken harcamaz gibi![]()
Saldırı girişimi olursa Süpernovalar engellemeye çalışır orada ufak bi sürtüşme olur sonra da evli evine köylü köyüne Yasunun ölümünün anlam kazanması gerekiyor.Bende vs leri öyle düşündüm ama aşırı sinirlenmiş görünce Zoro'yu, dibinde ki Orochi'ye bir uğrayacakmış gibi hissettim![]()
Artık aksiyon lazım biraz dövüş izlesek fena olmaz ama dediğin gibi de olma ihtimali yüksek tabi.Saldırı girişimi olursa Süpernovalar engellemeye çalışır orada ufak bi sürtüşme olur sonra da evli evine köylü köyüne Yasunun ölümünün anlam kazanması gerekiyor.
Güzel kardeşinizi takip etseniz her hafta gösteriyor Traliçem.
Hani bir şey rahat bulunmasın diye benzerlerinin arasına konulur ya. Aynen öyle bir yere yerleştirmiş ve çok güldüm.![]()
Pandaman de SMILE kullanıcısı çıktı, iyi mi? Olur şey değil.
Onun kazandığı yetenek her yerde bitme, türeme özelliği falan olsa gerek.Pandaman de SMILE kullanıcısı çıktı, iyi mi? Olur şey değil.
Fringe izleyenler bilir. Pandaman Gözcü.Onun kazandığı yetenek her yerde bitme, türeme özelliği falan olsa gerek.![]()
Ulan gerçekten sağlam sahne. Sonraki bölüm berbat etmese keşke