Yok artık, iki yardımcı kaptan mı?Son sayfa güzeldi. Tayfanın iki yardımcı kaptanı yine iş başındaHaftaya dövüş olmaz bence. Yasu boşuna ölmüş demek olur bu.

Yok artık, iki yardımcı kaptan mı?Son sayfa güzeldi. Tayfanın iki yardımcı kaptanı yine iş başındaHaftaya dövüş olmaz bence. Yasu boşuna ölmüş demek olur bu.
Kurşundur büyük ihtimal. Tıkırtı efekti var.Kan mı o başkan ?
Ordan ellerini kollarını sallayark cikamazlar aksion kesin bundan emin olun.Son sayfa güzeldi. Tayfanın iki yardımcı kaptanı yine iş başındaHaftaya dövüş olmaz bence. Yasu boşuna ölmüş demek olur bu.
Kan olsa "drop" kullanılırdı muhtemelen. Kurşun olsa gerek.Kan mı o başkan ?
Kan olsa "drop" kullanılırdı muhtemelen. Kurşun olsa gerek.
İçime su serptiniz Kan olsaydi gömerlerdi hemen sanji reyizi..Kurşundur büyük ihtimal. Tıkırtı efekti var.
Doğru diyorsun. 330 milyonluk adam ile 320 milyonluk adam ayni statüde olmaması lazım. Zoro'yu almak lazım yardımcı kaptanlıktan.Yok artık, iki yardımcı kaptan mı?![]()
Emin ben olacaksam, Çörekçi kim olacak...Ordan ellerini kollarını sallayark cikamazlar aksion kesin bundan emin olun.
Doflamingo ve 3 yıkımcı dışı sağlam adamı yok. Novaları sayma onlar ihanete hazır köpekten başka bir şey değil.Ula Kaido bildiğin Morianın bir üst versiyonu
Tayfasının ucube olması dışında kaptan geri kalan işe yaramazların hepsine bin çeker
Bende Kaidoyu (tayfa olarak tabi) bir şey sanmıştım ya
En güçlü yaratık olmasına rağmen o 3 yıkımcı dışında tayfa bildiğin yurttan sesler korosu![]()
Cörekçı de olmayı versin ne olacak.Doğru diyorsun. 330 milyonluk adam ile 320 milyonluk adam ayni statüde olmaması lazım. Zoro'yu almak lazım yardımcı kaptanlıktan.
Emin ben olacaksam, Çörekçi kim olacak...![]()