Urogue önce zor bir rakiple karşılaşmış mı ? Ne kadar taraflı bir Luffy fanısın öyleUrogue’nin Yonko komutanı aldığı seri de Zoro da alır ama onun öncesinde zorlu bir rakiple karşılaşması gerekiyor diye düşünüyorum.
Urogue önce zor bir rakiple karşılaşmış mı ? Ne kadar taraflı bir Luffy fanısın öyleUrogue’nin Yonko komutanı aldığı seri de Zoro da alır ama onun öncesinde zorlu bir rakiple karşılaşması gerekiyor diye düşünüyorum.
Kidd tehlikeli bir ittifak olur.Kid'in ne işi var infaz alanında. Onun yapacağı iş belli. Tayfasını alıp bir şekilde Kaido'ya yol yapmak. Luffy gibi Kaido'ya fokuslandı. Tabi bu tek başına olamayacağından ittifak kurulacaktır. Kid ile en rahat ittifakı da Law kurar.
12 kılıç dediğin 1. Seviye kılıç değil mi?Daha 12 li kılıçtan birini almadı alsın o zaman gör 2. Ryuma olur wanoda Yeminle
Zoro'nun birinci sınıf kılıcı yok.Kidd tehlikeli bir ittifak olur.
Güvenilmezdir. O biraz daha gönül bağıyla ittifaka uyar gibime geliyor.
O dilden de Law anlamaz bence. Kidd ittifak kurarsa Luffy ile kurar gibi geliyor.
Law ile en fazla kısa süreli işbirliği yapar Kaido hepsini şıkıştırdığında.
12 kılıç dediğin 1. Seviye kılıç değil mi?
3 kılıcından ikisi 1. Seviye.
Wado İchimonji ile Shusui 1. Sınıf, Sandai Kitetsu 3. Sınıf değil mi?Zoro'nun birinci sınıf kılıcı yok.
Değil. Böyle olması gerekiyor.Wado İchimonji ile Shusui 1. Sınıf, Sandai Kitetsu 3. Sınıf değil mi?
Benim aklımda böyle kalmış.
He. Benim kafamda iki seviye karışmış. Sağolasın.Değil. Böyle olması gerekiyor.
Yk4'ü alıp üstune üstlük Yk3'e giriyor alamayacağını bildiği halde.Urogue önce zor bir rakiple karşılaşmış mı ? Ne kadar taraflı bir Luffy fanısın öyle