Wano arc hakkında düşüncemi paylaşmak istiyorum bence kaido -yu devirirken luffy zoro artık kim olursa tek başına yenemeyeceğini anlayacak ve 9 kının gücü önemli rol oynayacak
9 kın gücü hakkında ashura jack -i saniyesinde kesip samurayları küçümseme demişti eski olaylar anlatırken ashura ve denjiyor kaido -nun karşısında gözükmüştü ashura yaşıyor ve wano -da kaido -yu etkileyen çok güçlü karakterlere tanık olduk. Kaido -nun luffy -ye tek attığını düşünürsek 9kın güç konusunda bizimkilerden üstte gibi gözüktü tabi geçmişte onların tek yiyip yemediğinine bilemem. Ama tüm bu anlattıklarım kamazou -ya bakıyor bu karakter denjiro ise (bu zoro -nun 3 kılıçta en güçlü haline tanık olduk demektir. ) 9 kın ağlayıp luffy senpai diye bağıracak ama değilse ben olmadığını düşünüyorum ciddi bir tavırla direk kaido -ya saldıracaklar ve luffy zoro filan destek çıkacak ya da bizimkilerden çok güçlü bir power up görücez ve kaido -yu indircekler bilemiyorum nasıl olur ilerde görücez.
Zoro -nun ailesi hayatı ile alakalı wano -lu olduğunu düşünmüyorum hindistanı anımsatan bir yerden çıkacak ve wano -dan sonra oraya gidecek çünkü bizimkilerin elinde harita tuttukları hasır şapkalar yeni macera arıyor dedikler kapakta zoro hindistan mesajları olan bir harita tutuyordu ( önceden forumda bir üye ile konuşmuştuk bu konuyu ) zoro kendi benliğini özünü orada bulacak zoro -nun wano ile olan bağı ustası koshiro onun hayatını öğrenir burda sonra biter
2 haftalık ara bana hiç yaramamış çok konuştum özür