Ne güzel ciddi bir atmosfer vardı. Gene geldi Şanşi cıvığı. İki saat aklınca espri yapar laf atar ortamın içine eder melorin melorin diye.
Nasıl bu kadar tiksinç bir hale geldi bu Sanji bilmiyorum ama dediğin gibi cıvıklıklar yaparsa bu tiksinçliği daha üst seviyelere çıkarmaktan başka bir şey yapamaz.Ne güzel ciddi bir atmosfer vardı. Gene geldi Şanşi cıvığı. İki saat aklınca espri yapar laf atar ortamın içine eder melorin melorin diye.
Zoro'ya 7. Komutan seviyesi diyen biri olarak sen de önce seriyi okuyup okumadığını sorgula benceTek karekterin senaryo olup diger karekterlerin senaryo olmaması sorgulanmalı bence...
senaryo icabı bayılan adama
Bunlar zaten smile artıklarından böyle olmuş herhangi bi şeytan meyvesi ruhu kaçmıyor içlerine.Simdi yasu idam edildiginde ölmüş olsaydi smile etkisini yitirip yuzundeki gulumseme etkisi gitmis olmasi gerekmez miydi?Bu adamin bence olmediginin belirtisi olabilir bu.Belkide ilac ise yariyacak bir sekilde usopp yine hakli cikabilir
Keşke benim de sana güldüğüm şekli gösterecek bir şey olsaydı ama onu bulmak çok zor :/
Senaryo icabı gül bariKeşke benim de sana güldüğüm şekli gösterecek bir şey olsaydı ama onu bulmak çok zor :/
Yok olmasın. Zoro-Sanji sahneleri geldi. Başka birine, hele de güçlü birine yer yok şu an orada.Halkın içinde ne Sanji ne Zoro tam güç kullanamazlar, halka zarar gelebilir. Düşmanı başka yere çekmeliler. Ya da bir şekilde halk dağılmalı.
Law'ın da o alanda olması lazım. Bu herif ne halt yiyor ya.
Apoo gaddar Tashigi psikopat demişti. Artık hakkında denilenlerin hakkını verme zamanı gelsin.
Ana karekterim diye destanlar yazacağima gerçeği söylemek daha iyi bence.Zoro'ya 7. Komutan seviyesi diyen biri olarak sen de önce seriyi okuyup okumadığını sorgula bence
Law'u diyor.Ayrıca Kim gaddar, kim psikopat, Tashigi ne alaka onu anlamadım.