Don ile gezsin daha iyi.Zoro'nun yavuklusu kurtizanlık yapıyor.
Don ile gezsin daha iyi.Zoro'nun yavuklusu kurtizanlık yapıyor.
Sabondy olayını demedim. Luffy gibi Amazon Lily'e düşseydi ve o zaman Hancock'u görseydi dedim.Luffy'nin olsun zaten, Hancock başkasına varır mı hiç. Tüm animelerde karşılaştığım en güzel kadın bence Hancock. Her türlü zirveyi oynar, 2. 3. güzelleri konuşuruz tabi.
Sanji, görünce direk taşlandı zaten Hancock'un bir şey yapmasına gerek kalmadı. Ama hiç şüphem yok en ufak terbiyesizliğinde Hancock acımaz taşlar .
ÖlürdüSabondy olayını demedim. Luffy gibi Amazon Lily'e düşseydi ve o zaman Hancock'u görseydi dedim.
Yahu yapma, Violet reyize tatlı tatlı sen işe yaramazsın diyordu.Pudding tamam da Violet'inkini calma girisimi basarisiz olmadi mi?
Ne güzel Zoro'da 40 gün 40gece senlik yapardi.Ölürdü
Violet Reyiz mi Violet ,Reyize mi?Yahu yapma, Violet reyize tatlı tatlı sen işe yaramazsın diyordu.
Virgülün önemi.Violet Reyiz mi Violet ,Reyize mi?
Sanji’nin, Hancock’u görmesine bile gerek yok. O adaya düşse o kadar kadın görünce kan kaybından mefta olurdu o yüzden ölürdü dedimNe güzel Zoro'da 40 gün 40gece senlik yapardi.
O adaya luffy dışında kim girse (erkek) canlı çıkma ihtimali , akainu tarafından delinen ace in hayatta kalma ihtimaline eşitSanji’nin, Hancock’u görmesine bile gerek yok. O adaya düşse o kadar kadın görünce kan kaybından mefta olurdu o yüzden ölürdü dedim