Nerede gereksiz varsa onları çiziyor, ciddi ciddi bırakacağım. Önceki bölümlerde ne olduğunu bile bilmiyorum.Yine mi kalp korsanları yok ulan Oda.
Ya böyle yapacaksın madem hiç gösterme. Luffy-Zoro tarafını bir süre kenara koyar Mom-Law tarafına geçer dedik yok. Yine Luffy-Zoro. Çarmıha asılanlar da var şimdi iyice aradan çıkarıldı Bepolar. Hayır yani bide ağır yaralı hallerini gösterip sonraya bırakarak ne amaçlıyorsun.Nerede gereksiz varsa onları çiziyor, ciddi ciddi bırakacağım. Önceki bölümlerde ne olduğunu bile bilmiyorum.
Açıloyoruz.Açılon; Zoro abiniz şekil yapacak
Tanishi is the Wano version of Den den mushi, while Hikarie means literally “light painting”Kaido güldürdü de ''Hikarie Tanishi'' ne veya kim?
Hadi Bepoları çizmiyorsun ulan bari Kidleri çiz. Adam hapishaneden kaçmış, uçacak hali yok ya ?? Yeminle çarmıh muhabbetini görünce aha dedim Kid çıktı. Bir baktım alakası bile yok.Ya böyle yapacaksın madem hiç gösterme. Luffy-Zoro tarafını bir süre kenara koyar Mom-Law tarafına geçer dedik yok. Yine Luffy-Zoro. Çarmıha asılanlar da var şimdi iyice aradan çıkarıldı Bepolar. Hayır yani bide ağır yaralı hallerini gösterip sonraya bırakarak ne amaçlıyorsun.
Tanishi zaten salyangoz oluyor. Hikari de ışık, E de görsel olsa, demek ki görüntülü görüşme diyor.Tanishi is the Wano version of Den den mushi, while Hikarie means literally “light painting”