O kadarcık olsun.Hhaahhaha Zoro reis yine farkını koymuş
Brook kendisini göstereseye kadar ters hareket yapmaz gibi geliyor bana.Zoro’nun bir odunluk yapacağı kesin. O yüzden işi hiç oraya çekme brom Hayır zaten bir okama var tayfada hahahaha
O kadarcık olsun.Hhaahhaha Zoro reis yine farkını koymuş
Brook kendisini göstereseye kadar ters hareket yapmaz gibi geliyor bana.Zoro’nun bir odunluk yapacağı kesin. O yüzden işi hiç oraya çekme brom Hayır zaten bir okama var tayfada hahahaha
Hayali karakterleri gereğindenfazka benimseyen insan sayısı çok az forumda. Bece gülüyorlardır.Haha, bana komik geliyor diğer fandaşları bilmiyorum.
Brook oralarda mı?O kadarcık olsun.
Brook kendisini göstereseye kadar ters hareket yapmaz gibi geliyor bana.
Evet, bunları görüyormuş. Zavallının içi parçalanmış.Brook oralarda mı?
Kesin herkese anlatır buEvet, bunları görüyormuş. Zavallının içi parçalanmış.
Brook nasıl buldu anlamadım. O yüzden hala fake olabilir diyorum.Evet, bunları görüyormuş. Zavallının içi parçalanmış.
Brook hiçbir zaman oradan gitmemiş olabilir. Zoro ve Hiyori'nin olduğu yer Namilerin önceden mezarlıkta kaldığı ev. Brook'un görevi ise yanlış hatırlamıyorsam geceleri mezarlıkta bulunmaktı. Zaten hamama falan da gitmemiş Brook.Brook nasıl buldu anlamadım. O yüzden hala fake olabilir diyorum.
Brook reyiz, Zoro'yu sever Sanji olsa çoktan uykusunda öldürmüştü Zoro'yuKesin herkese anlatır bu
Bak Mr. Bushido'nun vereceği cevabı diyeyim sana.Brook reyiz, Zoro'yu sever Sanji olsa çoktan uykusunda öldürmüştü Zoro'yu
Sapık Sanji kim oluyor ki Zoro’yu öldürebiliyor? Reyiz uykusunda keser tayfa hainini.Brook reyiz, Zoro'yu sever Sanji olsa çoktan uykusunda öldürmüştü Zoro'yu
Nasıl bilebilirsin???? Hahaha Ama doğru Sanji kim ki?Bak Mr. Bushido'nun vereceği cevabı diyeyim sana.
"Sapıl Sanji kim oluyor ki Zoro'yu öldürebiliyor? Reyiz uykusunda keser tayfa hainini. "
:/