Tayfanın yaptığı şeylerden dolayı eleştiyoruz zaten. Keza Luffy hakkında tek endişe belirtisi göstermeyip sadece Raizo'yu göndermelerini de eleştiriyoruz. Ama Zoro'da şu an hiçbir şey yok yav. Kılıç kaybolmuş, kılıç işini yine şansa bırakmış. Tayfadan ayrılmış, kayboldular diye onları suçlar olmuş. Tayfa hakkında en ufak bir düşüncesi de yok falan filan. Boş boş geziyor hala. Neyse sıkıldım artık Zoro'nun boş işlerini anlatmaktan reis. :/Aynen herkes bir şeyler yapıyor. Kızlar hamam sefası, Sanji rötgencilik falan süper Belki de Raizo olayı önceden planlandığı için herkes rahattır o zaman bu yönden de bakmak lazım. Ve hala zaman var güzelce toplar adamları. Sonuçta Zoro ittifak kurmak istemeyen bir adamın kulanı çekecek muhtemelen. Yani dünden razı adamları değil. Sonra da onlara güzelce liderlik eder bir de tamam. Boşuna Hiyori düşmedi adama, tam bir karizma ve güçlü samuray/kılıç ustası sonuçta
Açlık olayına gelince de; sanki aylarca yatmış gibi konuştun. Hayır bir gün Yemek yemese kurayacak Luffy varken ne bileyim yani... Hem Adam dinlenecek zaman buldu dinlendi sıkıntı yok bunda
Adam iki bölümdür yaralarının iyileşmesini bekliyor, hala bayılmasının sebebi olarak açlığı görüyorum deme bana. Luffy yemek yemeyip kuruduğu halde bayılmadı. Lütfen açlıktan bayılan insanlarla Luffy'yi aynı kefeye koymayalım.