Zoro kaptanını tokatlayıp düşmana çiçek toplamaya gitti de bizim mi haberimiz yok?Yalnız şimdi de Hiyori üzerinden Zoro için şöyle ithamlarda bulunuluyor.
Buna ne diyorsun ?
Zoro kaptanını tokatlayıp düşmana çiçek toplamaya gitti de bizim mi haberimiz yok?Yalnız şimdi de Hiyori üzerinden Zoro için şöyle ithamlarda bulunuluyor.
Buna ne diyorsun ?
Ya bunun hangi ara fanartı çıktı Güzel olmuş ama. Bir Zoro fanı olarak kızın yerinde olmak isterdim.Sanji, Namiyi, Robini, Shinobuyu kurtarsın. Bir de dayak yesin.
Zoro No1 kızı kurtarsın. Sonuç. Adam otomatik karizma.
Luffy= Hancock, Vivi, RebeccaTekrar hoş geldin diyorum sana o zaman Ve Zoro böyle klas bir adam işte, kendini küçük düşürmeden, kızı düşürür hahaha
Hahahahahha bu güzeldiiiiLuffy= Hancock, Vivi, Rebecca
Zoro= Robin, Perona, Hiyori
Sanji= Sağ eli, Sol eli
Niye la Sanji'nin de Violet'i ve Pudding'i var birini sağ omuzuna diğerini de sol omuzuna alır.Ya bunun hangi ara fanartı çıktı Güzel olmuş ama. Bir Zoro fanı olarak kızın yerinde olmak isterdim.
Luffy= Hancock, Vivi, Rebecca
Zoro= Robin, Perona, Hiyori
Sanji= Sağ eli, Sol eli
Violet ilginç bir şekilde Dof ile shipleniyor ortamlarda. Pudding'i de Sanji hatırlamıyor. Ayrıca Violet fiziksel olarak Sanji'ye zarar vermişti. Pudding de psikolojik olarak resmen yıkmıştı adamı. Zoro'yu ise göğsüne başını koyabilmek için iyileştiriyorlar görüyorsunuz.Niye la Sanji'nin de Violet'i ve Pudding'i var birini sağ omuzuna diğerini de sol omuzuna alır.
Fark etmez ki Sanji için Nami'den alışık 7/24 dayak yemeye fiziksel saldırı falan umurunda olmaz Sanji'nin Hiyori'nin de içten içe yavuklusu var zaten.Violet ilginç bir şekilde Dof ile shipleniyor ortamlarda. Pudding'i de Sanji hatırlamıyor. Ayrıca Violet fiziksel olarak Sanji'ye zarar vermişti. Pudding de psikolojik olarak resmen yıkmıştı adamı. Zoro'yu ise göğsüne başını koyabilmek için iyileştiriyorlar görüyorsunuz.
Buna çok güldüm.Zoro müttefikler arası bağı kuvvetlendiriyor. Yanlış yerlere çekmeyin.
Sırf Hiyori yüzünden Kyoshiro vs Zoro olsa keşke.Fark etmez ki Sanji için Nami'den alışık 7/24 dayak yemeye fiziksel saldırı falan umurunda olmaz Sanji'nin Hiyori'nin de içten içe yavuklusu var zaten.