Son rakibi o olacaksa alır. Ama ben yukarıda yazdığım gibi Zoro'yu, Kaido'ya dalacak ekip de bekliyorum.Arc sonu alır King'i.
Son rakibi o olacaksa alır. Ama ben yukarıda yazdığım gibi Zoro'yu, Kaido'ya dalacak ekip de bekliyorum.Arc sonu alır King'i.
Tutmayın küçük enişteyi.Cidden sinirlerim çok bozuk bak harbi söylüyorum adam gibi sayı vermezse Oda'yi fena yapacağım . Yeter artık gina geldi. Ara vermeden bari iyi sayi verseydi elde tartışacak seyler olurdu
Yamero diye de bağırsın mı?Tam Yasu idam edilecekken Zoro bir hh salsa kurtarsa.. Öff zevke bak be
Rsis bağırmaz öyleYamero diye de bağırsın mı?
Zoro yavaş kessin King'i.Zoro Hazan Suyu nun gerçek gücünü anlar ve artı bir tane daha efsanevi kılıç sahibi olursa King önünde duramaz. Çünkü Zoro nun kesemeyeceği şey yoktur. Arc sonunda Zoro : 1.500.000 belly ödülü olacak
Shusui'yi tam anlamıyla kullanamıyor olabilir. Siyah kılıç vurgusu bence boşuna yapılmadı. Bunu King'den bağımsız olarak yazdım.Zoro yavaş kessin King'i.
Hazan suyunu zaten şuanda tam kapasitede kullanıyordur onda sıkıntı yok. Pica, Zoro'nun sıkletinde birisi değildi bu yüzden armamenti aşmak Zoro için çocuk oyuncağıydı. Şuanda ki potansiyel rakipleri arasında en zayıf olanlar Shogun veya Jack onları bile zorlanarak aradan çıkartır. King şuanda Zoro'nun suyunu sıkar Smoothi'ye içerir.
Yonkou komutanları ağaçta yetişse bile öyle bir ihtimal şuan için yok maalesef.Zoro Hazan Suyu nun gerçek gücünü anlar ve artı bir tane daha efsanevi kılıç sahibi olursa King önünde duramaz. Çünkü Zoro nun kesemeyeceği şey yoktur. Arc sonunda Zoro : 1.500.000 belly ödülü olacak