Buna o kadar çok katılıyorum ki.Kendimce One Piece serisini uzun zamandır takip ediyorum . Kaç senedir bu arc için hype yapıldı veya kendi çapımda yaptım. Şu son bölümden sonrada az çok beklentilerim meyve verecek gibi. Bu yüzden insanların coşmasını gayet normal karşılıyorum. Bunlar olmasa bile bir sevdiği karakter ile ilgili bir beklentiye girebilir insanlar.Yaraları iyileşmeden ve iki kılıçla alır diyeni ben görmedim. Bu arc içinde ama çok da ilerde değil, One Piece zamanıyla en geç 1 hafta içinde gerçekleşecek bir vs den bahsediyorum ben. Bu arc Zoro odaklı bir arc planladığını düşünerek beklentiye girdi insanlar. Bu da gayet normal, çünkü Zoro üzerine bir arc olması gerekiyor.
O kadar saat nerede uyudu ya? Ayrıca iyileşmedi derken Oda o şekilde planlıyor manasında diyor çoğunluk. Oda sanki her şeyde çok tutarlıymış gibi iyileşti demen komik. Oda'nın bir karakter ile ilgili planı var ise o ana göre hareket eden birisi.Arkadaşlar Zoro o yaralarla neredeyse 24 saat uyudu. Hala nasıl iyileşmedi diyebiliyorsunuz?
Arc sonu mu? Daha ne kadar dinlenmesi gerekiyordu?
Altı üstü bir tırpan yahu.