Her şeyi söylediğim için şikayet edenler oldu. Çok merak ediyorsan, özelden söyleyebilirim.Hahahahahah ya bende ne anladımArtık her şeyi böyle yakalamaya çalışınca kafa gitti
![]()
Her şeyi söylediğim için şikayet edenler oldu. Çok merak ediyorsan, özelden söyleyebilirim.Hahahahahah ya bende ne anladımArtık her şeyi böyle yakalamaya çalışınca kafa gitti
![]()
Valla iyi olur Smoker merak ettim açıkcası. Zaten merak etmemek elde değil. Söylersen sevinirim yani.Her şeyi söylediğim için şikayet edenler oldu. Çok merak ediyorsan, özelden söyleyebilirim.
Bana lütfen söyle ,pls.Her şeyi söylediğim için şikayet edenler oldu. Çok merak ediyorsan, özelden söyleyebilirim.
Bakalım "Vay anasını" diyecek misin?Valla iyi olur Smoker merak ettim açıkcası. Zaten merak etmemek elde değil. Söylersen sevinirim yani.![]()
Vay anasını hahahaBakalım "Vay anasını" diyecek misin?
Ne dediVay anasını hahahaSağ ol Smoker yazdığın için
![]()
Dur özelden yazayım sana istiyorsan. Şimdi ayıp olmasın insanlaraNe dedi![]()
Özelden bana da atsana sabaha çıkcak bölüm zaten.Dur özelden yazayım sana istiyorsan. Şimdi ayıp olmasın insanlara![]()
Sabaha kaç gibi acaba net saati nedir onun.Özelden bana da atsana sabaha çıkcak bölüm zaten.![]()