İnsanı ateist yapabilecek bir melek gibi, evet.
Amma da şekilci çıktınız he!Küfür etmeyi hiç sevmeyen bana küfür ettirebilecek bir tip, evet.
İnsanı ateist yapabilecek bir melek gibi, evet.
Amma da şekilci çıktınız he!Küfür etmeyi hiç sevmeyen bana küfür ettirebilecek bir tip, evet.
Yanimda olsa hiç tereddüt etmeden öldürebilirim. O kadar bu karekterden nefret ediyorum.Yau takılma bu kadar, alışırsın, ruhuna odaklan, hem bak adam melek gibi olmuş
Adam kitle katili bir insan taciri. Ne şeklinden bahsediyorsun sen?Amma da şekilci çıktınız he!
Op evrenindeki en masum kötüdür, bildiğin şekilci davranıyorsunuz.Adam kitle katili bir insan taciri. Ne şeklinden bahsediyorsun sen?
Masum?Op evrenindeki en masum kötüdür, bildiğin şekilcilik yapıyorsunuz.
Şu satırlar fazla özgürlükçü ve çarpıtmanın en iyi yolu gibi geliyor bana, zihnime farklı farklı çağrışımlarda bulunuyor.Kime göre, neye göre?
Ben de Kidd'in yaptığı kıyımları bilmiyorum ama kalkıp "masum adam" demiyorum ona.Şu satırlar fazla özgürlükçü ve çarpıtmanın en iyi yolu gibi geliyor bana, zihnime farklı farklı çağrışımlarda bulunuyor.
Nasıl bir kötüyse yaptığı hiç bir kötülük aklımda kalmamış, çok büyütüyorsunuz. Adam gayet iyi ve kullanışlı bir müttefik oldu işte, kabul edin artık.
Adam gayet iyi ve kullanışlı bir müttefik oldu işte, kabul edin artık.
Kid'mi yakışıklı?Ben de Kidd'in yaptığı kıyımları bilmiyorum ama kalkıp "masum adam" demiyorum ona.
Kaldı ki gayet karizmatik ve yakışıklı biri.
Op evrenindeki ''en masum kötüdür'', bildiğin şekilci davranıyorsunuz.
Üye olacağını ben de sanmıyorum.Müttefik olsun işte üye değil.
Evet. Özellikle de evrendeki tip kıstasına sokulursa.Kid'mi yakışıklı?