Telaş yapma yauCaribou'nun bırak tayfayı, filoya bile katılmayacağını düşünen tek kişi ben miyim yahu?
Ne filosu?
Ne işi var o adamın orada?
En fazla balıkadam adasına köle diye gönderir onu Luffy. Önceki günahlarının kefaretini ödesin.
Telaş mı? Benim şüphem bile yok. Ne endişesi, telaşı?Telaş yapma yau
Baksana adam nasıl da iyi niyetli, size çok faydam olacak diyor. Yani diyelim ki kötü, kötüyse bile bizimkilere yardımcı olsa fenamı olur?! Kaldı ki Timsah'ta eskiden kötü bir adamdı ama mf'de Luffy ve Ace'in canını kurtardı... Geçmişte kötü de olsa insanlara şans vermek gerekiyor, lütfen bu kadar katı olmayın!
Sen öyle sen, hasır şapka bayrağıyla maceradan maceraya atılacak o adam.Telaş mı? Benim şüphem bile yok. Ne endişesi, telaşı?
Crocodile'in yardım etmiş olması onu tayfaya da kazandırmadı filoya da değil mi?
Caribou da aynı şekilde işte. Bir fayda sağlar sağlamaz o ayrı. Jimbei, arc sonunda buna bir çakar, soluğu Neptün'ün ayakucunda alır.
Sonra sen sağ, ben selamet.
Caribou kapak hikayesinde teyzeyi kırtarmak için yakalanıyor. Bir nevi iyi oluyor Değişti gerçekten adamCaribou'nun bırak tayfayı, filoya bile katılmayacağını düşünen tek kişi ben miyim yahu?
Ne filosu?
Ne işi var o adamın orada?
En fazla balıkadam adasına köle diye gönderir onu Luffy. Önceki günahlarının kefaretini ödesin.
Ohooooo ooo...Caribou kapak hikayesinde teyzeyi kırtarmak için yakalanıyor. Bir nevi iyi oluyor Değişti gerçekten adam
Baya göz onlarda orada ne işi var acaba. Kesin antin kuntin meyve sahibi biri var Udon'da.Valla anlam veremedim.
Oden ne güne duruyor?
Aman ya iyi olmasınlar. Birbirlerine karşı duydukları sadakat/güven muazzam. Mesela bu tayfa şimdi yararlı olabilecek mi asıl dövüş başladığında. Şu halden sonra faydasız kalırlar.Giderse seninkiler için iyi olmaz
Ama onlar çiçek başkentindeki bir hapishanedeler sanırım.
Bakalım, belki de beklenmedik bir noktaya barnah basmışımdır...Baya göz onlarda orada ne işi var acaba. Kesin antin kuntin meyve sahibi biri var Udon'da.