Ee napacaktı ya güven yoksa ok bay demiş işte.Yahu adam tayfasını korumasına bir şey diyen yok ki Mesele gidip "Ben bu ortaklıkta artık yokum üleyn :<(" demesi. Neyin kafası yani bu, sanki anasına sövdü herkes ortaklıktan.
Ee napacaktı ya güven yoksa ok bay demiş işte.Yahu adam tayfasını korumasına bir şey diyen yok ki Mesele gidip "Ben bu ortaklıkta artık yokum üleyn :<(" demesi. Neyin kafası yani bu, sanki anasına sövdü herkes ortaklıktan.
Jimbeinin Luffy’ye bağlılığını sen de biliyorsun değil mi?Böyle olmaz ki balık o karıştırma.
Luffy, Kedi, Köpek, Kocana, Shutenmaru, Kid1- Luffy
2ve 3- Kedi ve Köpek
4- Law
9 kının diğer üyelerinin gücünü bilmediğimden hesaba katmıyorum.
Şimdi nereden buraya geldik? Balık kafası konumuz değil.Jimbeinin Luffy’ye bağlılığını sen de biliyorsun değil mi?
Bildiğin denizdeki dalganın enerji biçimi. Böyle foşur foşur akıyorEnerji dalgası derken?
Marco gelmeyecem dedi o yüzden saymadım onu. Shutenmarudanda emin değilim dediğim gibi 9 kını hesaba katmadım güçlerini bilmiyoruz çünkü. Koca anada müttefik değil düşman şuanlık hafıza kaybı olduğundan kullanıyorlar.Luffy, Kedi, Köpek, Kocana, Shutenmaru, Kid
Bana göre: Zoro
Daha meşhur 9'lunun içinden çıkacak, Law'dan güçlü olabilme potansiyelleri olan karakterler + Marco.
Kocana'yı köpek gibi kullanacaklar ve Law'dan güçlü, neden saymayayım Ha Kocana Kaido ile birlikte bizimkilere girecek dersen... Sonumuz hayrola.Marco gelmeyecem dedi o yüzden saymadım onu. Shutenmarudanda emin değilim dediğim gibi 9 kını hesaba katmadım güçlerini bilmiyoruz çünkü. Koca anada müttefik değil düşman şuanlık hafıza kaybı olduğundan kullanıyorlar.
Zoroyu deme işte
Kidd güçlü olabilir dedim zaten
Duygusal yaklaşma olaya o zaman. Adam kayırıyorsun.Böyle olmaz ki balık o karıştırma.