Onlarda saygı ne arar. Law'ı gömecek yer bulsunlar yeter ki hemen hay hayLaw, Luffy'i MF'de ölümden kurtaran adam. Biraz saygı lütfen.
Onlarda saygı ne arar. Law'ı gömecek yer bulsunlar yeter ki hemen hay hayLaw, Luffy'i MF'de ölümden kurtaran adam. Biraz saygı lütfen.
Tüm Alliance'dan bahsediyorsan bu işin içine Luffy'i de katar. Hem iskender gömeyim hem de kalori almayayım olmaz.Luffy'e demez, Luffy'nin hatrı var. Geri kalan ittifak için diyor.
Ayrılmış gibi zatenDiyorsa hemen ayrılabilir. Tutan yok.
Diyelim ki ortamda Law yok ve Bepolar'ın kaderi Shinobu'nun elinde. Ne yapacak? Söylediklerine bakılırsa ölümlerine razı gelecek. Law'ın bahsettiği şey bu. Birbirlerine canlarını emanet edeceklerse, böyle ittifak olmaz. Tanımıyorsa, güvenmiyorsa ülkenin ve halkın kader savaşında niye onlarla ittifak kuruyor?Shinobu bizimkileri tanımaz etmez. Ayrıca insanın baskı ve işkence altında ne yapacaklarını kestirmek zor. Kadın haklı bir yerde. Law atar yapmak yerine onları kurtarmayı ve onlara sormayı teklif etmeliydi. Fevri bir hareket yaptı yani.
Tayfası neyse de Law için katılmıyorum. En az Zoro ayarında biri belki de o tüm Wano ittifakındaki 4. 5. güçlü adam falan.Teklif etti, kadının mizacı böyle. Enine boyuna konuşulsa, böyle sorunlar çıkmazdı. Ayrıca kimse hayrına iş yapmıyor. Bizimkiler zaten Kaido ile karşı karşıya gelecekti. İki taraf için de kazançlı bir durum var ortada. Law yardım etmek zorunda değil, doğru. Ancak o ve tayfası o kadar büyük bir güç artışı sağlamıyor tarafımıza. Olmasalar da olur yani.
Luffy - Law bağı kopmaz. Derin bağ oluştu çoktan bu ikili de. Bağlayıcı olan Luffy bunu da düzeltecektir. Hem Luffy'nin söylemi " ben bitti demeden bitmez. "Tüm Alliance'dan bahsediyorsan bu işin içine Luffy'i de katar. Hem iskender gömeyim hem de kalori almayayım olmaz.
Shinobu'ya kalsa en ufak bir şey olduğunda önüne geleni infaz edecek. Umarım hain Shinobu çıkar da fişini ağır çekerler.Diyelim ki ortamda Law yok ve Bepolar'ın kaderi Shinobu'nun elinde. Ne yapacak? Söylediklerine bakılırsa ölümlerine razı gelecek. Law'ın bahsettiği şey bu. Birbirlerine canlarını emanet edeceklerse, böyle ittifak olmaz. Tanımıyorsa, güvenmiyorsa ülkenin ve halkın kader savaşında niye onlarla ittifak kuruyor?
Hemen arkasına Usopp Shinobu konuştuktan sonra o lafları söyledi dediği için ona bu konuşmayı yapmış olarak anladım ben.Tüm Alliance'dan bahsediyorsan bu işin içine Luffy'i de katar. Hem iskender gömeyim hem de kalori almayayım olmaz.
Ayrılmış gibi zaten
Bunun epik çizimini gözümde canlandıramadım, o derece.
Ben katılmıyorum canım. Tespit yaptım sadece.
Merak ediyorum aynı şey Luffy de olsaydı. Luffy ekibinin konuşup konuşmayacağını bilemeyecek mi??Law bu lafı otomatik olarak hainlik olarak algıladı.Halbuki alakası yok.Yahu sen tapulu mal gibi %100 garantisini verebiliyormusun konuşmayacaklarına.Nasıl verebilirsin ? Herşey olabilir.İster hain ol ister olma konuşabilirsin.Bu da plan dediğin şeyi baştan aşağı mahveder.