Baya baya Zoro'ya soda muamelesi yaptın.Law'ın küskünlüğünü Zoro kankası alacak.
Baya gidip onların adına özür dilerim diyecek. Yaptıklarınız kişiliğinizin teminatıdır falan diyecek. Oda bide epik çizerse bunları coşarız. Bende kendimi gazlıyorum galiba.Baya baya Zoro'ya soda muamelesi yaptın.
Holdem gibi olmuşlarÇamurlu ile Raizonun tipine gülen bir ben miyim?? Bedenin ortasında kocaman bir kafa ahahaha
Shanks'in uçabilmesi derken?Bu haki türünü kullanarak uçabiliyordur Shanks.
Baya baya Zoro'ya soda muamelesi yaptın.
Nedir bu tipsiz denizkızı taciri, kitle katili ısrarı?Flashback verir.Küçükken etrafındaki herkes buna ve kardeşine eziyet etmiştir , bu da insanlara eziyet etmenin normal birşey olduğunu sanarak büyümüştür , doğru yolu gösteren luffye sonsuz saygı kazanır vs. vs.
Flashback ve dram ustası E.odanın yazdığını düşün bir de.Caribounun geçmişine ağlayabiliriz forumca
Bunun epik çizimini gözümde canlandıramadım, o derece.Baya gidip onların adına özür dilerim diyecek. Yaptıklarınız kişiliğinizin teminatıdır falan diyecek. Oda bide epik çizerse bunları coşarız. Bende kendimi gazlıyorum galiba.
Ben katılmıyorum canım. Tespit yaptım sadece.
Law'un bir tarafı mı şişti ki soda lafı ediyorsun sen
Ben gelmesin istiyorum Ama gelecekse oda hertürlü kabul ettirir demek istiyorum.
Law'un bir tarafı mı şişti ki soda lafı ediyorsun sen
Nedir bu tipsiz denizkızı taciri, kitle katili ısrarı?
Ne gördün sen bu adamda yahu?