Genel tartışmaya taşıdım konuyu oraya gelYine görmediğimiz adamlara güç mü biçiyoruz Orochi'de en son amiral falandı.
Genel tartışmaya taşıdım konuyu oraya gelYine görmediğimiz adamlara güç mü biçiyoruz Orochi'de en son amiral falandı.
Ashura ve diğer iki samuray ile İnu ve Neko hakkında öyle yorum yapmak yanlış mı?Wano'da seviye, yonko üçüncü komutanı seviyesinden açılıyor galiba
Ne olmuş ki orada?Ashura vs Jack etkisi.
Bu beş kişi komutan seviyesindedir diyorsun yani? Ben hala yonko komutanı seviyesinde birini gördüğümüzü düşünmüyorum.Ashura ve diğer iki samuray ile İnu ve Neko hakkında öyle yorum yapmak yanlış mı?
Kafa kafaya göründükleri için insanların beklentilerinin yüksek olması normal. Bunun dışında Ashura, Kaido ile de savaşmış. Yine savaşmaya hazırdı yanlış hatırlamıyorsam. 3.komutan seviyesinde olmaları çok absürt bir şey değil. Wano'nun namı da belli.Ne olmuş ki orada?
Bu beş kişi komutan seviyesindedir diyorsun yani? Ben hala yonko komutanı seviyesinde birini gördüğümüzü düşünmüyorum.
Evet, o civarda olabilirler diyorum. Ashura gayet Jack ile dövüşebiliyor. Diğer iki samurayda ona yakın seviyelerde olduğu söylendi. İnu ve Neko zaten Jack ile dövüştü. Daha formlarını görmedik. Neden olmasın?Ne olmuş ki orada?
Bu beş kişi komutan seviyesindedir diyorsun yani? Ben hala yonko komutanı seviyesinde birini gördüğümüzü düşünmüyorum.
Yaşa maşa bakmıyor bu iş gördüğün gibi adeta ikinci Reyli adam..Ryo olarak kugyu olanını verelim biz sana. Boş ver yaşlı adamı :/
Üçüncü komutan seviyesindeki(!) İnu ve Neko ile 5 gün çarpışmış olan adam ile 5-10 dakika dövüştü diye denk oluyorsa bir şey demem tabi. Ashura, Kaido ile savaşmış da nasıl, ne şartlar altında savaşmış belli mi? Yok. Wano'nun namının neden olduğu belli zaten. Efsanelerden etkilenen kişilerden bahsediyoruz burada. Akainu'nun girmekten çekindiği yere CP rahatlıkla girebiliyor. Beklentiye girmek normal tabi de ne bileyim 3'üncü komutan seviyesi fazla geldi bana. Bir de hani aynı seviyede 4-5 kişiden bahsediyoruz.Kafa kafaya göründükleri için insanların beklentilerinin yüksek olması normal. Bunun dışında Ashura, Kaido ile de savaşmış. Yine savaşmaya hazırdı yanlış hatırlamıyorsam. 3.komutan seviyesinde olmaları çok absürt bir şey değil. Wano'nun namı da belli.
Dövüştü dediğin ne kadar sürüyor? Hani 1-2 kılıç darbesinden seviye belirlediysek, ben de amirallere saldırmasından seviye çıkarayım o zaman.Evet, o civarda olabilirler diyorum. Ashura gayet Jack ile dövüşebiliyor. Diğer iki samurayda ona yakın seviyelerde olduğu söylendi. İnu ve Neko zaten Jack ile dövüştü. Daha formlarını görmedik. Neden olmasın?