Hey gidi günler hey hey amiral sevicilerBi ara 2 amiral yonko tayfasını kaptanıyla beraber alır deniyordu
Hey gidi günler hey hey amiral sevicilerBi ara 2 amiral yonko tayfasını kaptanıyla beraber alır deniyordu
Kizaru "ben gideyim mi" dedi, Saka "Bekle borsalino, samuraylar kafamı karıştırıyor benim" bu cümle besbelli çekindiklerinin ifadesini gösteriyor.Wano güçlü fakat denizcilerin korkmasını gerektirecek bir şey göremedik henüz. Akainu ve koramirallerin olduğu bir filo gelse adayı temizler.(Kaido ve adamlarını dışarıda tutarsak.)
Smothie tek yerZoro vs Smoothie göreydik
Bilinmezlikten dolayı çekiniyorlar, Wano eski Japonya gibi kapalı bir ülke zira şu ana kadar gördüklerimiz arasında Jack'i bile alabilecek adam çıkmadı, adı geçen üç samuraydan birini Zoro tekledi sayılır diğeri Jack'e karşı biraz dayandı.Kizaru "ben gideyim mi" dedi, Saka "Bekle borsalino, samuraylar kafamı karıştırıyor benim" bu cümle besbelli çekindiklerinin ifadesini gösteriyor.
Akainu'yu kim alabilir Wano'da isim verir misin Jack'e dayanamayan Shutenmaru mu?2 amiral getirsin o zaman. Tekinin ölüsü çıkar çünkü. O yüzden Kizaru gitmemiş
Kaido, Bm.Akainu'yu kim alabilir Wano'da isim verir misin Jack'e dayanamayan Shutenmaru mu?
Wano halkında bahsediyoruz şu anda ilk mesajımda korsanları işin işine katmadığımı belirtmiştim.Kaido, Bm.
Ayrıca İki saniyelik sürtüşmede üstünlük kuran Ashura'ydı.
Müttefik takımından kimse bire birde alamaz. Ama zaten olay o değil. Şimdilik gözüken 5 Yk3 düzeyi adam var Wano'da. Hangi amiral 5 yk3'ü alacak ? Severler adamı O yüzden en az iki amiral gelmeli diyorum.Akainu'yu kim alabilir Wano'da isim verir misin Jack'e dayanamayan Shutenmaru mu?