EtenBoby japonca biliyor. Bulduğu kaynak kesinse onunki doğrudur.Kaynak kesin gibi. Oro'da açılmama nedeni adminlerin olmaması.
Atılan bir resmi gördüm, onlar fake olmasaydi keşke.
EtenBoby japonca biliyor. Bulduğu kaynak kesinse onunki doğrudur.Kaynak kesin gibi. Oro'da açılmama nedeni adminlerin olmaması.
2ch adlı yerden çevirdiler ama Talkop adlı sitede de aynısı var. Büyük ihtimal doğrudur. Hiç hoşuma gitmedi, aradan sonra böyle bölüm gelmesi. Gerçi sakladıkları olaylar vardır, geçen ki Ryuma olayı gibi.EtenBoby japonca biliyor. Bulduğu kaynak kesinse onunki doğrudur.
Atılan bir resmi gördüm, onlar fake olmasaydi keşke.
Bu haki türünü tüm amiraller kullanabiliyordu sanırım. Muhtemelen tüm imparatorlar da kullanabiliyordur. Yani Kaido'nun ölümsüzlüğünün bununla alakası olduğunu sanmıyorum. Çok saçma olur o şekilde. O zaman; denizciler ve yonkou, öldürmek istediler ama öldüremediler, demeyeceksin.
Bölüm bu kadar değildir herhalde. Çok kısa bu şekilde. Belki bahsedilen flashback sahneleri falan vardır ekstradan.
Yanlış hatırlamıyorsam 18 defa yenilmiş Kaido .Öldürülemediğinden ve her kaçışında denizcilere çok zarar vermiş olmalıki amiraller kazanabileceğini bilse bile bulaşmıyor olabilir.Öldürülecek diye bir kaide yok.Bkz.Crocodile-Doffy-Enel-Cracker-kata.Bu haki türünü tüm amiraller kullanabiliyordu sanırım. Muhtemelen tüm imparatorlar da kullanabiliyordur. Yani Kaido'nun ölümsüzlüğünün bununla alakası olduğunu sanmıyorum. Çok saçma olur o şekilde. O zaman; denizciler ve yonkou, öldürmek istediler ama öldüremediler, demeyeceksin.
Bölüm bu kadar değildir herhalde. Çok kısa bu şekilde. Belki bahsedilen flashback sahneleri falan vardır ekstradan.
Yanlış hatırlamıyorsam 18 defa yenilmiş Kaido .Öldürülemediğinden ve her kaçışında denizcilere çok zarar vermiş olmalıki amiraller kazanabileceğini bilse bile bulaşmıyor olabilir.Öldürülecek diye bir kaide yok.Bkz.Crocodile-Doffy-Enel-Cracker-kata.
1 2 saate dahası çıkar inşallah . Muhtemelen Hiyori anlatırken geçmişe de götürecek anılar ile. Sırf Hiyori ile Zoro konuşma ve Hyo vs Armodillo bütün bölümü kaplamaz herhalde2ch adlı yerden çevirdiler ama Talkop adlı sitede de aynısı var. Büyük ihtimal doğrudur. Hiç hoşuma gitmedi, aradan sonra böyle bölüm gelmesi. Gerçi sakladıkları olaylar vardır, geçen ki Ryuma olayı gibi.
Vardır bence.2ch adlı yerden çevirdiler ama Talkop adlı sitede de aynısı var. Büyük ihtimal doğrudur. Hiç hoşuma gitmedi, aradan sonra böyle bölüm gelmesi. Gerçi sakladıkları olaylar vardır, geçen ki Ryuma olayı gibi.
Ne varsa yine sende var Umarım dediğin çıkar.Vardır bence.
Bu haki tekniğini bilmek bir anda kral yapmıyor ki adamı? Sento da biliyor mesela, tokat manyağı olur Yeni Dünya'da gördüğümüz çoğu kişiye. One Piece'de güçler diğer shounenlerdeki gibi işlemiyor, kombinasyonlardan oluşuyor. Ben başıma şaringan götüme Hashirama geni takayım da milleti tokatlayayım yok. X gücü birini bir anda tanrılaştırmıyor.Hyo bu hakiyi biliyorsa neden yenilmiş?Acaba bu haki kişiye göre farklılık gösteriyormu ? Kaido'nun bu teknikle yenilmesi muhtemel çünkü Kaido'nun bedeni sağlam ama ruhu harap olmuş , bu teknik ruhu etkiliyor muhtemelen.