Law'ın tüm tayfayı toplasan Sanji kadar güç ortaya koyamazlar sanırım.
Oden'nin çıkacağı seviyeye göre değişir. Şu anlık gayet yakın seviyedeler gibi. Ashura Doji, Denjiro, Kawamatsu , İnu ve Neko 3. adam civarında gözüküyor. Ülke olarak ise Wano baya güçlüymüş Boşuna hükümet Wano'ya giremiyor.Sizce Oden ve 9 Kını bir Yonkou ana tayfası ederler mi?
Ensestini geçtim, normal bir ilişki bile düşünmüyor adam.Ensestçi marimo.
Zoro'nun, Kamazo'yu kestiği sahnede, Hiyori, "çok güçlüymüş," derken; altta kalp atış efektleri var. Bence oldu gibi.Oden, Zoronun babası çıkamaz. Çıkarsa kardeşi ona aşık olmuş olur.
Oden, Zoronun abisi çıkamaz. Çıkarsa yeğeni ona aşık olmuş olur.
Oden, Zoro'nun amcası çıkabilir. Çıkarsa kuzen aşkı olur.
Ama ben kurtizanın Zoro'ya aşık olduğunu zaten düşünmüyorum. Zoro, ryumanın soyundan çıksın.
Yaşanmasını istemem, diyelim.Tamam kankuuuu
Bir Türk filmi edasıyla "durunnn siz kardeşsiniz" olayı yaşanmaz mı dersin
Oden eğer amirale yakın ya da amiral ayarı çıkarsa edebilirler bence.Sizce Oden ve 9 Kını bir Yonkou ana tayfası ederler mi?
Utancından bayılmış meğerDahası; Zoro'nun bacısı fahişelik yapıyor.
Sanji'nin bacısı mevzusunu daha yeni unutmuştuk halbuki xd
Etmedi ki bu hale düştüler ve işleri Luffy'ye kaldı.Sizce Oden ve 9 Kını bir Yonkou ana tayfası ederler mi?
Oden'i ben Yonkou seviyesine yakın bekliyorum. Roger ve WB'yi kendine hayran bırakmış bir adamdan çok şey beklemek lazım. Tabi görmeden emin olamayız.Oden'nin çıkacağı seviyeye göre değişir. Şu anlık gayet yakın seviyedeler gibi. Ashura Doji, Denjiro, Kawamatsu , İnu ve Neko 3. adam civarında gözüküyor. Ülke olarak ise Wano baya güçlüymüş Boşuna hükümet Wano'ya giremiyor.
Oden'e bağlı biraz. 9 kın baya güçlü duruyor ama Yonko kaptanı ve sağ kollar arasındaki yıkıcı güç farkı çok fazla.Sizce Oden ve 9 Kını bir Yonkou ana tayfası ederler mi?
Hocam ne yaptın.Oden'i ben Yonkou seviyesine yakın bekliyorum. Roger ve WB'yi kendine hayran bırakmış bir adamdan çok şey beklemek lazım. Tabi görmeden emin olamayız.
Aynen dediğin adamların hepsi 3. Komutan seviyesine yakın ya da o seviyede gözüküyorlar. Kawamatsu belki daha bile güçlü çıkabilir.
Beklenti meselesi.Hocam ne yaptın.
Dediğin gibi Oden için bahsedilenler şeyler beklentiyi artırıyor. Adamları ise Kaido gibi birisini görmelerine rağmen kaç senedir beklemişler veya kimseye hizmet etmemişler. Ashura Doji, Kaido ile dövüşmek için hazırlanıyordu Bir şeylere güvendikleri kesin.Oden'i ben Yonkou seviyesine yakın bekliyorum. Roger ve WB'yi kendine hayran bırakmış bir adamdan çok şey beklemek lazım. Tabi görmeden emin olamayız.
Aynen dediğin adamların hepsi 3. Komutan seviyesine yakın ya da o seviyede gözüküyorlar. Kawamatsu belki daha bile güçlü çıkabilir.
Herkes bir gün kılıç koklayacak. Şaka bir yana haklı olabilir. O seviyelere yakın çıksa kimse şaşırmaz gibi geliyor bana.Hocam ne yaptın.