Hep Lütfü isterük biz.Ne bilecen sennn ? Otur sıfırrr
Luffy bir sürü savaşa giriyor bir şekilde kafaya takıyor deniyor o şekilde haki geliştiriyor ya da bir sekilde giriş yapıyor, torpilli oluyor. Zoro eğitimden zaten o haki uzmanlığında dönüyor.Luffy'nin gelişmesine niye bu kadar taktınız ki? Size göre Zoro ile Luffy her daim eşit kalacak nasılsa.
Hyo amcamın sahnesini merakla bekliyorum.
Valla ben de isterim ama Oda'ya da neden böyle yapıyor diye eleştirmem çok. Hem işime geldiği için, hem de Luffy ile tayfanın rolü, gideceği nokta falan filan aynı olmadığı için. O yüzden Luffy'nin her gelişimi, her olayı çiziliyor. Sanji'nin de, Zoro'nun da, Nami'nin de, Robin'in de bazı dövüşleri sadece bir cümle ile haber verilebiliyor. O yüzden ben çok takılmıyorum. Sonuçta Luffy'nin yolculuğınu okuyoruz.:d Luffy yine boss yensin. Blueno gibi adamları alsın. Luffy vs Tuhaf Smile ciddi ciddi uzun uzun cizecegine ben Page1 ya da Nami vs Orochi ne oldu daha çok merak ediyorum. Veya 2 amiral vs devrimciler daha çok merak ediyorum izlemeyi.
Ana karakterin gereksiz dovusune bu kadar kalem harcaması diğerlerine 0 iken gayet rahatsız ediyor beni. Seri bu olmamali.
Zevkler diyelim
Allah'tan sizin isteklerinize göre çiziyor mangakaHep Lütfü isterük biz.
Zoroya da kara kılıcı anlatırBu Hyo amcadan sadece Luffy bir şeyler kapmayacak büyük ihtimal.