Arlong Park'ta da parmaklarıyla yapmıştı.
Kesin istemsiz haki basmıştır.
Adamlar kendi bindiği dalı kesiyor, haberleri yok.
Meyve gücü olduğu için Daz'da haki gerekirdi diye düşünüyorum.
Sadece fiziksel güçle mi belli değil. Zef'in orada özellikle "inanç mızrağı"na vurgusu boşa olmayabilir. Ayrıca çeliği kırmakla, kesmek elmayla armut gibi. Çeliği uygulanan kuvvetlerin etkileri farklı. Materyaller farklı yükler altında farklı davranır.
Eeee o zaman eğer ''inanç mızrağı'' dediği silahlanma ise bu kadar uçmanız ne alaka? Bak daha silahlanma ile alakalı şeyler yeni yeni açığa çıkıyor. Hani daha her şey netleşmemişken silahlanmayı ilk Zoro kullandı falan demek ...
Değilse de daha vahim. Çelikle alakalı dediklerin fark etmiyor işte. OP'tan bahsediyoruz burada. Zoro'nun kılıç+silahlanması ile ulaştığı güce, (şu an için) saf fiziksel gücü ile ulaşan Luffy'den bahsediyoruz. Hani mangaka daha ne kadar fark gösterebilirdi benim aklım almıyor.
Misal gözlem ile de alakalı. Gözlemin bir sürü şekli var. En basitinden rakibinin öfkeli oluşu/saldırfan tutumunu hissetmek bile haki diye geçiyor. Şu an açıp baksam seriye bir sürü Luffy örneği bulurum. O yüzden ben buldum, diğerleri bulamadım diye uçmamak lazım.