Düşüşümüzü görenler, yükselişimize de tanık olacaklar Az kaldı, şu bölümleri atlatalım bi. Rüzgar tersine dönecek.Aynen ha ben şaştım kaldım valla.
Bir de kendimi aşırı troll sanıyordum ki meğersem herkes bu anı bekliyormuş.
Düşüşümüzü görenler, yükselişimize de tanık olacaklar Az kaldı, şu bölümleri atlatalım bi. Rüzgar tersine dönecek.Aynen ha ben şaştım kaldım valla.
Bir de kendimi aşırı troll sanıyordum ki meğersem herkes bu anı bekliyormuş.
Sanji'nin üzerindeki o ağırlık kolay kolay kalkmaz, Oda yargı dağıtırken Sanji'yi şemsiyeli çizmiş ya da. Gitsin tek yesin gözüm, ama Luffy'nin onu köpek gibi bekleyeceğini bilmesine rağmen o çiçek toplayışlarını, Linlin'e güvenişlerini unutmayacağız.Zoro’da tek yerse sanji’nin üzerindeki bütün ağırlık kalkmış olacak.
Boşuna demedim sabır edin diye sanji fandaşlarım.
Biz bu durumdayken çok dalga geçtiler
Ama artık hesaplaşma vakti.
Oda yargı dağıtıyor.
Yani Kaido bir de rüzgarın tersinden tek atacak diyorsun. OlabilirDüşüşümüzü görenler, yükselişimize de tanık olacaklar Az kaldı, şu bölümleri atlatalım bi. Rüzgar tersine dönecek.
Ne diyim Allah kimseye sanji’nin düştüğü psikolojik duruma düşürtmesin kimseyi.Sanji'nin üzerindeki o ağırlık kolay kolay kalkmaz, Oda yargı dağıtırken Sanji'yi şemsiyeli çizmiş ya da. Gitsin tek yesin gözüm, ama Luffy'nin onu köpek gibi bekleyeceğini bilmesine rağmen o çiçek toplayışlarını, Linlin'e güvenişlerini unutmayacağız.
Zaten bölümde elinin tersiyle vurmuş gibi geldi bana O dediğini kaldıramayız biz.Yani Kaido bir de rüzgarın tersinden tek atacak diyorsun. Olabilir
Hiç sorma tek eliyle vurmuş bir de iki eliyle bir vursa...Zaten bölümde elinin tersiyle vurmuş gibi geldi bana O dediğini kaldıramayız biz.
Beterin beteri var işte. Bu kadar kötü bölümde bile sevinecek yerler bulabiliyoruzHiç sorma tek eliyle vurmuş bir de iki eliyle bir vursa...