Peki şu durumda kalkması mı şaşırtır kalkamaması mı? :/Luffy şaşırtsın herkesi de seriye renk gelsin. Yoksa Oda sıvadı der geçeriz. Ne de olsa mutlak doğruyuz.
Peki şu durumda kalkması mı şaşırtır kalkamaması mı? :/Luffy şaşırtsın herkesi de seriye renk gelsin. Yoksa Oda sıvadı der geçeriz. Ne de olsa mutlak doğruyuz.
Orada ki sahnede Kaidounun sopasından değişik bir şeyler çizmiş. Elektrik gibi anlamadım..Bu sahne baya iyi, seni ibneler kralı yapacam diyor Kaido
Kaido'nun son sayfadaki pozundanda isterim.Oda verir oradan bir çöp, Zoro kardeşim şov yapar sen rahat ol.
Kalkması bence. Ortak görüş: "Tek yedi." çünkü.Peki şu durumda kalkması mı şaşırtır kalkamaması mı? :/
İmkansız o. Zoro "bir daha hiç yenilmeyecem!" dedi ya artık tamam. :/ Kimse bir şey yapamaz daha. Kılıççı rakipler için geçerli tabi.Kaido'nun son sayfadaki pozundanda isterim.
En iyi kılıç ustası olucam diyen birisi çıksında Zoro'da Kaido'nun tarifeyi uygulasın çok havalı olur.
Kalkmazsa seriyi bırakıyorum... fndmfmrİmkansız o. Zoro "bir daha hiç yenilmeyecem!" dedi ya artık tamam. :/ Kimse bir şey yapamaz daha.
@amaneden
E hadi kalksın o zaman.
Katılıyorum. Ben başta Luffy her halükarda suçlu değildir diyorsun sandım, o yüzden direkt onu yazdımTamam Luffy suçlu olabilir sözünü tutamadı diye ama bunun ace ile bir alakası yok.
İşte dostum kurbansız zafer kazanılmıyor malesef ilerde umarım buna değecek bir başarı elde ederler.Tama gibi yüzlerce çocuk öldü. Bunun hesabını kim verecek, Rosa mutluydu bir de, refah seviyesi en yüksek ülkelerden biriydi.