inanılmaz bir hız ya. Aradaki mesafe kadar da ileri gitmiş gibi. Resmen ışınlanmışKaido çok hızlı şimşek gibi aniden vurmuş Luffy anlamıyor bile vurduğunu.
Herif tınlamadığı için alıyor zaten onları. Sıyrılma gibi bir derdi yok.Kaido gözümden düştü malesef
Hani bu darbeleri yemek bir yonkoya yakışmaz diye düşünüyorum
Her ne kadar o darbeler Kaidoyu tınlamadıysa bile
10 yıl daha koymuş olmaz. Luffy'nin gücünün böyle olduğu zaten belliydi. Siz tahmin edemediniz sadece. Eğer geleceği görmüş ise de ben tahmin edememişimdir. Oda'nın suçu yok. Ama sondaki bakış bana geleceği görme bakışından çok aha s*çtık bakışı gibi geldi yani.Eğer bu bölüm Luffy geleceği görmeyip gerçekten böyle bir teklik yiyorsa ; bal gibi de Oda'yı suçlarım. Bu bölümle birlikte adam cebine bir 10 yılı da daha koymuş olur.
Aynen ya o bakış ya da geleceği görüp sıçmadan savuşturmalıyım bakışı10 yıl daha koymuş olmaz. Luffy'nin gücünün böyle olduğu zaten belliydi. Siz tahmin edemediniz sadece. Eğer geleceği görmüş ise de ben tahmin edememişimdir. Oda'nın suçu yok. Ama sondaki bakış bana geleceği görme bakışından çok aha s*çtık bakışı gibi geldi yani.