Kata kendini yere atınca Luffy'yi sağ kol seviyesine çıkaranlar için güzel bölüm oldu. Havaya girenler havasını aldı. Ohh misss
İnşallahBunun normal hali de zoanın teki olduğu için yarısı tamı farketmez belki.
Daha önce de oldu böyle bir şey. Başta mutluydu, sonra ağlamaya başladı. En son biri Luffy'i hafife alma deyince şu anda senin bahsettiğin gibi oldu. Hani modla alakalı bir şey değil bence yani.Hick, hick diye gezen adam bir anda o ifadesini ve hıçkırıklarını kaybetti. Sarhoş olduğuna dahi hiç bir belirti göstermiyor moddan çıkınca.
Luffy zaten sağ kol seviyesi. Makası bir daha gör o yüzden :/Kata kendini yere atınca Luffy'yi sağ kol seviyesine çıkaranlar için güzel bölüm oldu. Havaya girenler havasını aldı. Ohh misss
Evet öyle ama bu meyve o tarz meyvelerden değil gibi. Çünkü meyve hayvanları evcilleştiriyor ama sadece meyve sahibi için. Hani öldükten sonra sadık olmalarını gerektirecek bişey olduğunu sanmıyorum. Başka kimseye sadık olmadıklarına göre de öldükten sonra etkisinin devam etmesi garip olur.@amaneden cevap vermiş, ben de yazdım. Bazı meyvelerde kullanıcı ölse de etki sürüyor. Kibidango için de aynısı geçerli olabilir.
Aynen, yazdığını görmeden az önce aynısını ben yazdım az önce. Adamın sarhoşluğu bir garip yaniLuffynin posterine abandığında da benzer şeyler olmuştu. Bi anda ciddileşip yapıştırmıştı hayvan.
O iyileştirir olmaz o.Tükürük sürerler olacaktı.
Örnek vereyim; Moriah'nın zombileri de ondan başkasına itaat etmiyor, ama Moriah ölse de zombiler kalıyor, gölgeler sahiplerine geri dönmüyor. Efendileri öldükten sonra zombilerin yaşamalarını gerektirecek bir şey de yok, ama yaşıyorlar.Evet öyle ama bu meyve o tarz meyvelerden değil gibi. Çünkü meyve hayvanları evcilleştiriyor ama sadece meyve sahibi için. Hani öldükten sonra sadık olmalarını gerektirecek bişey olduğunu sanmıyorum. Başka kimseye sadık olmadıklarına göre de öldükten sonra etkisinin devam etmesi garip olur.
+8888Zoro yonkoular tehlikeli derken demediğini bırakmayanlar buradami.
Al işte noldu Tama öldü iyimi oldu.
Zoro sen ne ileri görüşlü bir karektersin ya bölümde yokken bile kendine hayran bırakıyorsun.
Senin karakterinde bir adam One piece'i toplasan çıkmaz.
Kesinlikle sağ kol seviyesi değil Luffy. Luffy'nin karşısında Jack karakterine sahip(inatçı, savaşma azmi olan) bir Katakuri olsaydı Luffy tövbe billah kazanamazdı. Zaten Kata'nın kendini yere atması ve yaralaması Luffy'nin sağ kol olmadığına net işaretler.Luffy zaten sağ kol seviyesi. Makası bir daha gör o yüzden :/