Çok güzel spoiler vermişsin Zoro aşermekten bir yerlerim şişti bu bölüm bari görelim .Spoiler geldi, Zoro ormanda kaybolmuş, çıktığı yerde bir malikane var. İçeriden güçlü bir ses geliyor diyor, bi hışırtı duyuyor ve eli kılıcına gidiyor.
Çok güzel spoiler vermişsin Zoro aşermekten bir yerlerim şişti bu bölüm bari görelim .Spoiler geldi, Zoro ormanda kaybolmuş, çıktığı yerde bir malikane var. İçeriden güçlü bir ses geliyor diyor, bi hışırtı duyuyor ve eli kılıcına gidiyor.
Ahahahaha, haykırdımO yüzden ejdere yem etti
Yok fandaş, direkt Kaido'nun hızıyla alakalı duruyor. Zoro'nun ani kesiş teknikleri gibi hani.Son sayfadaki saldırı durumu hala kafamı kurcalıyor. Herhangi bir yerde sopanın Luffy'ye direkt isabet ettiğinin gösterilmemesi aklıma iki ihtimal getiriyor:
-Kaido direkt sopaya değil de amiral ve Ray'in yaptığı gibi çevresel bir b.haki kullandı
-Ordaki olay saldırı isminde gizli. Belki de Kaido'nun ejderha olmasından yola çıkarsak sopasıyla şok dalgası gibi bir saldırı olabilir.
Son sayfadaki büyük resmi nasıl yorumluyorsun? Orada saldırı yaptıktan sonra kolunu geri mi çekiyor sence?Yok fandaş, direkt Kaido'nun hızıyla alakalı duruyor. Zoro'nun ani kesiş teknikleri gibi hani.
Yok, kolu vücuduyla beraber öne doğru hareket etmiş. Başka bir anlam çıkaramadım ben.Son sayfadaki büyük resmi nasıl yorumluyorsun? Orada saldırı yaptıktan sonra kolunu geri mi çekiyor sence?
http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/92/923/page/14
Bu sefer benim kafam karıştı. O zaman;Yok, kolu vücuduyla beraber öne doğru hareket etmiş. Başka bir anlam çıkaramadım ben.
Luffy'nin tepki veremeyeceği kadar hızlı bir tekniği varmış diyorum ben. Patlayıcı güç budur işte. En güçlü yaratığa yakışır cinsten bir hareket.Bu sefer benim kafam karıştı. O zaman;
Şu sayfadaki sağ üst panelden yola çıkarsak (http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/92/923/page/13), bu ikisi karşılıklı durarlarken Kaido saldırıyor ve hızıyla Luffy'yi de geçiyor diyorsun galiba?
Hmm mantıklıLuffy'nin tepki veremeyeceği kadar hızlı bir tekniği varmış diyorum ben. Patlayıcı güç budur işte. En güçlü yaratığa yakışır cinsten bir hareket.
Animasyonlu örneğini atayım dedim. :/ İlk 20 saniyeye bak. Zoro'nun rashomon tekniğine benziyor diyorum yani.