Çocuk öldürdüğünü nereden çıkardın? Sadece birazcık saçını okşamışSevdiğiniz karakter çocuk öldürmüş, bir de buna mı seviniyonuz. Tü tü tü
Çocuk öldürdüğünü nereden çıkardın? Sadece birazcık saçını okşamışSevdiğiniz karakter çocuk öldürmüş, bir de buna mı seviniyonuz. Tü tü tü
Ben de öldürdüğünü düşünmüyorum, o gücü kullanmak için kızı almıştır yanına. Ama ola ki öldürdüyse var ya yatacak yeriniz kalmaz bence. Güç uğruna neleri göze almış bu Kaido acabaÇocuk öldürdüğünü nereden çıkardın? Sadece birazcık saçını okşamış
keşke öldürse, ama ölmez ki. Kaç bölüm ağlamasını zırlamasını okuruz daha veledin. Ölse kurtulurduk biraz hızlanırdı hikaye.Sevdiğiniz karakter çocuk öldürmüş, bir de buna mı seviniyonuz. Tü tü tü
Ölmesin bence, daha kız mutlu günler görecek, Wano'nun işgalcilerden arındırıldığını görecek. Siziniler tüy bitmemiş yetimin hakkını yiyor şu an, daha bunun geri iadesi olması lazım ve kızın bunları görmesi lazım.keşke öldürse, ama ölmez ki. Kaç bölüm ağlamasını zırlamasını okuruz daha veledin. Ölse kurtulurduk biraz hızlanırdı hikaye.
@Hyakuju no Kaido @Kaidou kaptanim ne diyor bu? Bizi doveceklermis?Kaido çok pis dayak yiyecek ark sonu
Tama'yı öldürdü mu bilmiyorum da Tama'dan önce çok çocuk öldürdüğünü biliyorum. Kesin yani. Big Mom, Teach, Shiryuu, Akainu, Crocodile, Dof, Mihawk falan da öldürmüştür. Akainu ve Mom kesin öldürdü hatta. Luffy, Beyazsakal ve Shanks falan da ölümüne sebep olmuştur. Kimi seveceğiz o zaman?Sevdiğiniz karakter çocuk öldürmüş, bir de buna mı seviniyonuz. Tü tü tü
Kimden ?Kaido çok pis dayak yiyecek ark sonu