Şimdi düşündüm de, harbi sarhoş adam dövülmez yav. Ama sağı solu yıkıyor burada Luffy'nin suçu yok.Yahu adam iki keyiflenelim demiş. Hep parti de parti diye gezen Luffy adamın burnundan getiriyor. Ayıp be ayıp
Şimdi düşündüm de, harbi sarhoş adam dövülmez yav. Ama sağı solu yıkıyor burada Luffy'nin suçu yok.Yahu adam iki keyiflenelim demiş. Hep parti de parti diye gezen Luffy adamın burnundan getiriyor. Ayıp be ayıp
Valla bizim marimo görse de yolu bulur mu bilmem ama görmüştür bence. Hatta tam ne oluyor yav şuraya bir gideyim derken Jack ile karşılaşır ve boomm.Zoro ejderhayı gördü mü acaba?
Öyle bir yorum görürsem hiç şaşırmamBellamy>Kaido yorumları görmeye hazır ol.
Yok mu Japonya'dan bir haber ? Eleman 10 bölüm sonrasını görüp mü Zoro Jack'le karşılaşıyor demiş ne ? Göremedik bir türlü Zoro'yu yavZoro ejderhayı gördü mü acaba?
Ama bak bu adam çok fena yani kafa gidik herifte. Yani şöyle düşünelim.Şimdi düşündüm de, harbi sarhoş adam dövülmez yav. Ama sağı solu yıkıyor burada Luffy'nin suçu yok.
Ne diyorsun buna ?Yarı zoan formuyla tam zoan formu arasında savunma açısından bir fark var mıdır acaba ?
Yılanın başını ezer gibi ezmiş xD.