Hahahaha fotoshop yapmış adam toplumsal mesaj veriyorOlamaz demedim ben sonradan şuna benzemesin de olay
Not: Burada da çizmemiş yara...
Son düzenleme:
Hahahaha fotoshop yapmış adam toplumsal mesaj veriyorOlamaz demedim ben sonradan şuna benzemesin de olay
Zaten hep söyler ama hiç Luffy fanı olmazsınız Ayrıca olabilirsin de benim için sorun yok; izin verdim hadiNoldu şimdi ben Luffy fanı mı oldum xD
Ben karakterleri zaten seviyorum canım ya, önemli olan senin Luffy fanı imasında kastettiğin şey. Neyse ben seni almiyim kafası bozulmasın.Zaten hep söyler ama hiç Luffy fanı olmazsınız Ayrıca olabilirsin de benim için sorun yok; izin verdim hadi
Sen Luffy'i savundun!Ben karakterleri zaten seviyorum canım ya, önemli olan senin Luffy fanı imasında kastettiğin şey. Neyse ben seni almiyim kafası bozulmasın.
Orochi Zorodan güçlü çıkacak sanırım.Zoro vs Shuten görsek fena olmaz.Shuten Jack'ten yara almış olsa bile Shuten'in Jack'e verdiği hasara kıyasla Jack'in Shuten'e verdiği hasar bahsetmeye bile değmez nitelikte.
Balon mudur bilmem de Oden'in büyüklüğünü gösterir bu. Oden öldü gitti hala hayaletlerinden korkuyor adam. Zaten şu Roger ile olan hikayelerini de dinleyemedik. Umarım ilerde flashback ile değinir de az Roger görürüz.Viz gelene dek bahsetmek istememiştim ama Orochi balondur diyebilir miyiz? Allah'ın korkağı!!!
Diğer yandan tekniğin adı Blast Breath olarak çevrilmiş.