Jack ile denk dövüşmesine rağmen Zoro seviyesi görülmedi forumda. Yapacak bir şey yok onun için.Shutenmaru?
Jack ile denk dövüşmesine rağmen Zoro seviyesi görülmedi forumda. Yapacak bir şey yok onun için.Shutenmaru?
2 tane Gokou var :S3 mü var :S
Evdeki bandanayı pttyle Wanoya yolluyorum şimdi, pazartesi tatil Salı günü shutenin eline geçer, bir de o zaman görelim.Jack ile denk dövüşmesine rağmen Zoro seviyesi görülmedi forumda. Yapacak bir şey yok onun için.
Unuttuğun isim;Dört. Güçlerine göre sırasıyla: Mihawk, Kaido,Zoro,Luffy
Shutenmaru?
Emperor deriz sıkıntı mı :T2 tane Gokou var :S
Makbul.Emperor deriz sıkıntı mı :T
Luffy Yonkou ya artık. Beş tane yonkou var yani. Bu yüzden Yonkou'yu Gokou olarak çevirmiş. İki tane Gokou dediği de Luffy ve Kaido. Ben her zaman burada olmam arkadaşlar. Ona göre.2 tane Gokou var :S
Bandana alırsa o seviyelere çıkabilir. Bir de gözükmeden önce tek gözünü hafifçe çizip kapatsaydı gücünü ikiye katlayabilirdi ama iş işten geçti. Potansiyelini harcadı Shutenmaru.Evdeki bandanayı pttyle Wanoya yolluyorum şimdi, pazartesi tatil Salı günü shutenin eline geçer, bir de o zaman görelim.
Shichibukailerin ismi değişiyor muydu sayısı düştükçe, bu da öyle. Sıfatın bi itibarı var.Luffy Yonkou ya artık. Beş tane yonkou var yani. Bu yüzden Yonkou'yu Gokou olarak çevirmiş. İki tane Gokou dediği de Luffy ve Kaido. Ben her zaman burada olmam arkadaşlar. Ona göre.
Bandana alırsa o seviyelere çıkabilir. Bir de gözükmeden önce tek gözünü hafifçe çizip kapatsaydı gücünü ikiye katlayabilirdi ama iş işten geçti. Potansiyelini harcadı Shutenmaru.
Yon 4 demek yav. 5 tane yonkou demek 20 tane imparator demek. Ne oluyor?Luffy Yonkou ya artık. Beş tane yonkou var yani. Bu yüzden Yonkou'yu Gokou olarak çevirmiş. İki tane Gokou dediği de Luffy ve Kaido. Ben her zaman burada olmam arkadaşlar. Ona göre.
Sırf bu espriyi yapabil diye beş tane yonkou var yazmam hakkındaki düşüncelerini almak isterim.Yon 4 demek yav. 5 tane yonkou demek 20 tane imparator demek. Ne oluyor?
Onu şeyden dolayı değiştirmiyorlar. Bir ara her arc bir shichibukai düşüyordu malum. Baktılar böyle olmayacak,her seferinde isim değişmez. İsmi değiştirmemeye karar verdiler.Shichibukailerin ismi değişiyor muydu sayısı düştükçe, bu da öyle. Sıfatın bi itibarı var.