Ona bir şey dediğimiz yok. Sadece fazla uçuyor kral. Sonra tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyor.Yok. Bu artık bir İmparator olan Teach.
Ona bir şey dediğimiz yok. Sadece fazla uçuyor kral. Sonra tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyor.Yok. Bu artık bir İmparator olan Teach.
Valla hiç de fanlar üzerinden yapmışsın gibi durmuyor. Luffy'nin bir yonkou karşısında paket olmayacağını beklediğine göre... Luffy'nin milyonlarca kavanoz bal yeme kapasitesiyle bazı şeyleri karıştırıyorsun. Gerçi sen de haklısın o kadar balı Zoro yese ben kk'lığını ilan ederdim reyisinEvet. Her gün taze.
Kendi girer.
Goygoy yapan biziz aslında. :/ Kid'in paket olması bize neyi söylüyor? Meçhul. Gücü belirsiz. Vurabilmiş mi belirsiz. Sonu belli gerçi. Akakasız örnekler üzücü oluyor. Güç çıkarımını fanların beklentisi üzerinden yaptım bir de ben. Zoro'dan böyle bir hareket beklemiyorum diyebilseydin keşke.
Onu da öyle seviyoruz.Ona bir şey dediğimiz yok. Sadece fazla uçuyor kral. Sonra tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyor.
ahahhahahahaLuffy sapanla çıkarda havada asılı mı kalacak? Hadi diyelim Luffy bu sapanla uçtu sonra G4'e geçip Boundman'ın havada uçma yeteneği ile pozisyon aldı ve sonra G4 den çıkıp G3 e girip mi vurdu. Valla tam Zorocu gibi hikaye yazdım he xD
Bu Kaido konusunda ruhuna Shambles atalım öyle daha kolay olur :S
Biz buna sosyolojide muhalif okuma diyoruz.Valla hiç de fanlar üzerinden yapmışsın gibi durmuyor. Luffy'nin bir yonkou karşısında paket olmayacağını beklediğine göre... Luffy'nin milyonlarca kavanoz bal yeme kapasitesiyle bazı şeyleri karıştırıyorsun. Gerçi sen de haklısın o kadar balı Zoro yese ben kk'lığını ilan ederdim reyisin
Tamamıyla fanlar üzerinden.Luffy yapınca anormal gelmiyor. Zoro yapsa ortalık yerle yeksan olur zira en koyu fanlar bile böyle bir şeyin mümkün olabileceğini düşünmüyor. Fantezilerinde ise muhakkak vardır.
Bu beklendik bir şey.Sanjinin,Katakurinin saldırısından kurtulduğu sahneyi Zoroya çizseydi mangaka,fetişler zoroyu allah yapar tapardı diye boşa demiyorum.Lan varya şerefsizim Zoro çıkıp Kaidou'nun suratına kılıçlarla hamle yapsa ve bölüm orada bitse oluşacak heyecanı tahmin bile edemiyorum Ama artık bunlarla uğraşmaktan Luffy severler hadi sevmese bile sempati besleyenler o kadar yılmış ki tepki bile veremiyorlar.
Aslında 10 kukla da çok iyi.Hawkins bu ark 30 tane kukla kullanır. 5 sene sonraki bilmemne kartlarında da limiti 30 diye yazarlar çok da şey yapmamak lazım.
Yahu aslında ben Zoro yapamaz diye düşünmüyorum ben Zoro yapınca verilen tepki ile uçurulmasına karşın Luffy yapınca yea zaten iki dakka sonra Kaidou bunu gömer zaten ezik falan anlayışına tepkiliyim.Aslında verilecek tepki tarafların gücünü de gösteriyor.
Luffy yapınca anormal gelmiyor. Zoro yapsa ortalık yerle yeksan olur zira en koyu fanlar bile böyle bir şeyin mümkün olabileceğini düşünmüyor. Fantezilerinde ise muhakkak vardır.
Hayır o Tiç değil. O Tiç gücü elde etmek için doğru zamanı bekleyip son anda gaza gelse de kendini tanıyordu ama iki sene sonraki Tiç daha tecrübeli ki Luffy için erken olduğunu söyleyecek akla erişmiş.WB'yi gözüne kestirip iki dakika sonra yerde ağlayan Teach değil mi bu?
Zoro da kurtulur, hatta Mihawk'ın seriye girdiğinde yaptığı kurşun kesme hareketinin jelibonlusunu yapar, önemli olan yapamaması değil yapması normal bir hareket iken abartılması ki bunu da onun için yaptım xDBu beklendik bir şey.Sanjinin,Katakurinin saldırısından kurtulduğu sahneyi Zoroya çizseydi mangaka,fetişler zoroyu allah yapar tapardı diye boşa demiyorum.