Jack in bile bakarken yusuf yusuf olduğu bu adam nasıl inecek çok merak ediyorum...
Kendi kültürlerinde ki bu ejderhalar peygamber muamelesi görmüş binlerce yıl. En önemli yılları Ejderha yılı, yüzlerce atasözü var "Oğlun ejderha gibi olsun" gibi, bayraklarında sanatlarında her yerde işlemişler. Kadim, insan dostu ve bilgeliğin sembolü demişler. Tapmışlar. O bulutların arasından çarizard inse asıl komik şey o zaman olurdu :/Kaidou'nun meyve içime sinmedi ya istediği kadar güçlü olsun kanatsız ejderha mı olur
Luffy yapmaz öyle şey.
Ne istiyorsun ? senin istediğin gibi bir seri mi yazmalı oda.. her defasında boş bölüm çöp bölüm demekten vazgeçin artık...Sayının özeti shutenmaru jack i keser.Kaido ejder formuyla görünür.Gerisi çöp saçma sapan diyalogları okumadım bile.Şu sayıda tek sayfa yapıp Kaido'nun gökyüzünde belirmesini gösterse iyiye oy verirdim boş diyaloglar için orta dedim.Bari bir sayfa o diyaloglara saçma sapan burun kanamalarına sapıklıklara falan ayır geri kalan sayfalarda shutenmaru vs jack i süsle biraz uzat vs yi...