ZiyaaaaaaaaaaBen beğenmediğim bölüme boş derim senin gibi işsiz evde kendi hayatımı One Piece’e bağlayıp aşkla okumuyorum.
Ben İçin boş vaktimde göz attığım bir seri
ZiyaaaaaaaaaaBen beğenmediğim bölüme boş derim senin gibi işsiz evde kendi hayatımı One Piece’e bağlayıp aşkla okumuyorum.
Ben İçin boş vaktimde göz attığım bir seri
Engel atacakmış hatrım kalır asosyal işsiz .Ahahaha. İthamların da senin gibi aynı. Bir şeyi beğenmeyebilirsin. Bunda hiçbir sıkıntı yok. Bunu bile idrak etmekten acizsen ne desem boş zaten. Diğer arkadaş gayet anladı durumu. Bu sebeple diğer arkadaşa değil sana engel atacağım mesela.
Olayı kişiselleştirmeyelim ve belaltı vurmayalım.Engel atacakmış hatrım kalır asosyal işsiz .
Dresserosa’da zibilyon tane karakter vardı be kılıç reis ama şahsen birkaçı hariç yarısından fazlası boştu.Baya bir karakter çıktı. Bunlar arcı farklı bir noktaya taşıyacak hamleler.
Bu çıkanlar en kalitelileri la zaten. Yıkımcılar Oden ve Ashura gözüktü. Arcı üzerinde taşıyacak karakterler bunlar.Dresserosa’da zibilyon tane karakter vardı be kılıç reis ama şahsen birkaçı hariç yarısından fazlası boştu.
O yüzden az olsun kaliteli olsun daha iyi.
Oden'i napalım bize King yeter.Bu çıkanlar en kalitelileri la zaten. Yıkımcılar Oden ve Ashura gözüktü. Arcı üzerinde taşıyacak karakterler bunlar.