Bölüm gelmedi mi hala Abv Toei
Yani aslında bire bir vsde Sanji Luffy'nin dişini kırmıştı, o yüzden Sanji>Luffy kesin ama Zoro=Sanji için elimizde somut bi yok. Sanji ve Luffy Bigmom'ı karşılayabildiği için Sanji+Luffy =Bigmom diyebiliriz, hatta Chopper tek karşıladığına göre Chopper=Bigmom Yani kısaca Sanji+Luffy=chopper ve burdan da Zoro=>Chopper>Sanji=>Luffy diyebiliriz.Sanji de Zoro'yla eşit olduğuna göre, Sanji=Zoro>Luffy.
5 yıllık skill bassan zaten direk KK seviyesini aşıyorsun.Zoro'yu bugün komaya sok, 5 yıl sonra uyandır, anında Luffy dengi olur. Parti sistemi aga, 5 yıl boyunca birikmiş skill pointleri bir anda dağıttı mı tamamdır o iş.
O yüzden Zoro>Luffy oluyor ya işte.Yani aslında bire bir vsde Sanji Luffy'nin dişini kırmıştı, o yüzden Sanji>Luffy kesin ama Zoro=Sanji için elimizde somut bi yok. Sanji ve Luffy Bigmom'ı karşılayabildiği için Sanji+Luffy =Bigmom diyebiliriz, hatta Chopper tek karşıladığına göre Chopper=Bigmom Yani kısaca Sanji+Luffy=chopper ve burdan da Zoro=>Chopper>Sanji=>Luffy diyebiliriz.
5 yıllık skill bassan zaten direk KK seviyesini aşıyorsun.
Tabut da Mihawktan gelen p.up mı şimdi :S
Suyu bulandıran yok. Twei görmüş inceyi.
Helal.Tabut da Mihawktan gelen p.up mı şimdi :S
Tuvalet kapısını görünce 10 katına çıkan boşaltım isteği gibi bir şey bu.2 hafta bekleyip 1 gün daha bekleyememe durumunu anlamıyorum.
E ver de çocuklar rahata ersin seriden büyük büyük spoilerlar.Oden'in babasını da Sukiyaki yapmışlardır belki.
Vaktinde verdim, kimse "Oda vermemeli." demedi. Şimdi ne oluyoruz?
Sonradan çaktım köfteyi. Benden de sana bir helal. :/Suyu bulandıran yok. Twei görmüş inceyi.
Helal.
Güzel örnek. Vaktinde bu sebeple altıma yaptığımı bilirim. Hey gidi çocukluk.Tuvalet kapısını görünce 10 katına çıkan boşaltım isteği gibi bir şey bu.
Boş spoiler derlerse gözüm döner, olmaz.E ver de çocuklar rahata ersin seriden büyük büyük spoilerlar.
Meh.Sonradan çaktım köfteyi. Benden de sana bir helal. :/