Öncelik ile şu kapaktan dolayı gerçekten Zoro = Sanji falan mı düşünüyorsunuz? Adam istek yapmış, rüyalarında kavga ediyorlar diye. Zoro kazandığı düşünecek de, Sanji düşünmeyecek mi? Sanji, Zoro dan aşağıda olduğunu gururuna yediremeyen bir adam. O kadar konu açtık Zoro için nasıl bir yerde olduğunu gördünüz adamın. Daha Mihawk Zoro'yu keserken, arkadan; "Sadece hayallerinden, vazgeç bu kadar basit aptal" diye bağıran Sanji'nin, Zoro klasmanında olmadığını anlayın artık lütfen
Gelelim bölüme; bölüm çok iyiydi bence. Baya bir bilgi edindik. Oden baya sağlam adam. Ashura olayı ve adamın şu Kaido'nun ilk tasvirine benzemesi çok ilginç ama Bunda da aynı şeyi yapabilir Oda. Yani siluet'i öyle gösterip adamı farklı gösterebilir. Sonuçta Kaido'ya öyle yaptı. Ben Ashura'nın Zoro'nun babası olduğunu düşünmüyorum, hala oyumu Oden'e koymak istiyorum bu konuda
Zoro beyimiz kayboldu yine
Zoro'nun tutsak edileceğini düşünmüyorum bu saatten sonra öyle bir şey olmaz. Ya bir aksiyona girecek yada birini bulacak belki soyu yada kılıcı ile bir muhabbet yaşayacak olabilir.