Hayır. Görüntülü konuşmada gördüm, yayılmasın diye böyle bir önlem düşünmüş arkadaş.Resim var mı resim
Hayır. Görüntülü konuşmada gördüm, yayılmasın diye böyle bir önlem düşünmüş arkadaş.Resim var mı resim
Ben dediklerini tahmin zannediyordum yavHayır. Görüntülü konuşmada gördüm, yayılmasın diye böyle bir önlem düşünmüş arkadaş.
Ne yalan söyleyeyim bana göre de erken ama Oda vermiş bir kere sanji’nin eline bir şey illa ki büyük bir şey yapacak.Sanjinin zırhı çok sağlam çıkmazsa hayal o ya
Tahmin sadece. Bana gösterilen resimden öyle bir izlenime kapıldım. Gerçi 20 sene önceki haliydi, belki daha değişiktir şimdiki tipi.Sanji 7 p-up üst üste almadan Queen'in karşısına çıkmasın. Bu sefer kaçamaz da; kesin okama yapar bunu Queen. Yazık olur
Bu arada;
@Smoker okama ve Queen hakkında söylediklerin gerçekten doğru muydu ? Ben şakasına söyledin zannediyordum ?
Umut fakirin ekmeğidir ne diyemNe yalan söyleyeyim bana göre de erken ama Oda vermiş bir kere sanji’nin eline bir şey illa ki büyük bir şey yapacak.
Aynen öyleUmut fakirin ekmeğidir ne diyem
Bilmiyorum. Zoro ve Jack karşılaşması, Yıkımcılar'ın 20 sene önceki halleri, Oden Kalesi'ne yapılan saldırı gibi şeyler taslak çizim olarak gördüğüm şeyler. Son dakika çizim ya da panel değişikliği olabildiği için taslaklar var sadece.Ben dediklerini tahmin zannediyordum yav
şimdi queen %100 okama mı ?
Sağolsun pek bi' düşünceliymişHayır. Görüntülü konuşmada gördüm, yayılmasın diye böyle bir önlem düşünmüş arkadaş.
Tamamdır sağol.Tahmin sadece. Bana gösterilen resimden öyle bir izlenime kapıldım. Gerçi 20 sene önceki haliydi, belki daha değişiktir şimdiki tipi.
Sahneden Zoro ve Charloss karşılaşması havası aldım. Epey benziyor.Sağolsun pek bi' düşünceliymiş
Tamamdır sağol.
Gördüğün şey şu tip bir şey miydi yoksa sadece benzettin mi? Merak ettim şimdi.Tahmin sadece. Bana gösterilen resimden öyle bir izlenime kapıldım. Gerçi 20 sene önceki haliydi, belki daha değişiktir şimdiki tipi.