Dişlerden anladığım Kaido'nun diğer yıkımcısı rhino tarzı bir şey.
Zaten zaman yolculuğu içine girince sistemde açıklar meydana geliyor dediğin gibi bu adamları ışınlayacağına,Kaidoyu gönderseydi ülkeyi kurtarmış olurdu zaten.Elbet birileri müdahale ederdi daha sonrasındaBir saat kadar önce bunu bende düşündüm. Aslında böyle bir şey olsa ve Kaido'yu son çare olarak zamanın sonuna falan gönderseler mesela. Evrenle birlikte yok olsa.
Artık güldürmüyor zaten. :/Zoronun kaybolması komiklikten çok bir gizem çağırıştıracak
Aksine Jack'ten uzaklaşıyor benim anladığım kadarıyla. Inu da geldiğine göre Neko gelene kadar Jack'e girebilir.Arayan Mevla'sını da bulur belasını da. Zoro'nun Mevla ile işi yok. Bela bulacak. Jack is coming.
Seri sonuna da yollayabilir istiyorsaKarışır karışır. Toki hanım bizi de yollasa ya iki hafta sonraya.
Ya yazık değil mi bu adama. Once amirallerden dayak yedi, sonra filden dediğin olursa şimdi de Zoro'dan dayak yiyecek.Arayan Mevla'sını da bulur belasını da. Zoro'nun Mevla ile işi yok. Bela bulacak. Jack is coming.
Jack'in mekanları oralarAksine Jack'ten uzaklaşıyor benim anladığım kadarıyla. Inu da geldiğine göre Neko gelene kadar Jack'e girebilir.
Yav bölüm öyle değişik geldi ki şu saatten sonra bölümler boyunca kavga çıkmasın istiyorum çünkü tuhaf ve yersiz gelecek benim gözümde.
Zoro'yu baya kasar yalnız bu hayvanYa yazık değil mi bu adama. Once amirallerden dayak yedi, sonra filden dediğin olursa şimdi de Zoro'dan dayak yiyecek.