Tenguyama'nın oradan aldı. Daha ark başında. Şu maskeli eleman hani. Otama'ya bakan.Luffy'nin elindeki kılıç nereden gelmişti bilgi verebilecek var mı?
Tenguyama'nın oradan aldı. Daha ark başında. Şu maskeli eleman hani. Otama'ya bakan.Luffy'nin elindeki kılıç nereden gelmişti bilgi verebilecek var mı?
Tamanın ustası maskeli çirkin dayıdan aldı.
Teşekkürler ben Zoro'dan aldığını sanmıştım karıştırmışım.Tenguyama'nın oradan aldı. Daha ark başında. Şu maskeli eleman hani. Otama'ya bakan.
Luffy : Gear 4 Gorilman .Bunlar harbi neyine güveniyor da Kaido'ya baskın yapıyorlar. Oden çorba olmuş, şimdi ne değişti? Kaido bunlara ben tek siz hepiniz dese bile şansları yok.
İkisi de kendisini Kaptanı uğruna feda olmak için öne atıyor ve bunu E. Oda çiziyor burada ki kapak nerede?Ama sonuç olarak "Oda çizdi"
Ben lufy değilde bu Kienmon tarafındayım. Ciddi ciddi Lufy ve Law tesadüf eseri karşılarına çıkmasa İnu ve Neko'yu bulup operasyon yapma niyetindelermiş. Çok saçma değil mi? Lufy ne kadar güçlü o bile tartışılır.Luffy : Gear 4 Gorilman .
Luffy söz konusu ise herşey mümkündür.
Diyor zaten milyonda bir şansımız olsa bile deneyeceğiz diye. Umut işte , zaten her karakter bu hayalle çıkmıyor mu yola. Hepsi çapına bakmadan ileriyi hedefliyor. Burda ufak fark Kinemon Luffy ve ekibinin tıpkı Pedro gibi şafağı getireceğini düşünüyor. Oldu karşılaşmadılar yine adam toplayıp uygun anda saldırmayı denerdi. Yenemese bile sözünü tutmak için savaşırdı.Ben lufy değilde bu Kienmon tarafındayım. Ciddi ciddi Lufy ve Law tesadüf eseri karşılarına çıkmasa İnu ve Neko'yu bulup operasyon yapma niyetindelermiş. Çok saçma değil mi?
iyi kötü Oden'nin gücü belli, biraz mantıklı düşünseler en fazla Oruchi'yi hedeflemeleri lazımdı. Kadio başka bir şey, adam tek geziyor zaten, isteyen ulaşıp indirmeyi deneyebilir. Kimse öyle bir şeyle ilgilenmiyor gibi duruyor.Diyor zaten milyonda bir şansımız olsa bile deneyeceğiz diye. Umut işte , zaten her karakter bu hayalle çıkmıyor mu yola. Hepsi çapına bakmadan ileriyi hedefliyor. Burda ufak fark Kinemon Luffy ve ekibinin tıpkı Pedro gibi şafağı getireceğini düşünüyor. Oldu karşılaşmadılar yine adam toplayıp uygun anda saldırmayı denerdi. Yenemese bile sözünü tutmak için savaşırdı.