Bu zamana kadar evdeki hesap çarşıya uymadı. Bundan sonra da uyacak değil. Beklenmedik şeyler mutlaka olacaktır. Plan ilk olarak ne zaman bozulacaktır ya da kim bozacak bunu bekleyelim biz.
Zoro daha aranırken bozdu zaten.Bu zamana kadar evdeki hesap çarşıya uymadı. Bundan sonra da uyacak değil. Beklenmedik şeyler mutlaka olacaktır. Plan ilk olarak ne zaman bozulacaktır ya da kim bozacak bunu bekleyelim biz.
Öyle de denilebilir.Zoro daha aranırken bozdu zaten.
Hoş bölüm.
Geçmiş gitmek imkansız diyor. Ama geleceğe gitmek mümkünmüş kadının dediğine göre bayadır yolculuk ediyor yani ilk zaman yolculuğu değil. 800 yıl öncesinden bile gelmiş olabilir. En sonunda buraya vardım burası benim son durağım burada kalmalıyım deyip bunları gönderiyor.Meyveyi anlamadım.Olmuş geçmişe değil de olmamış geleceği mi yolluyor ? Ve geldikleri yer kadının yolladığı yer mi onları ?
Moğolları nereye koymak lazım?Kaido ejderha meyvesi yemiş bir Oni olabilir. Ejderha Japon samuray kültürü , ninja felan Wano tam kendi kültürlerini yansıtıyor. Luffy kaplan Kaido ejder savaşırlar ne güzel.