Wow oynadığımdan ''raid'' kelimesini okuyunca bi hoş oldum
Yoo. Gene gölgelere çekilirler, olur biter.Plan zaten altüst oldu, Luffy'nin attığı tekten sonra
Benim bildigim raid 25 hadi eski zamanlarda 40 olsun (ne güzel di o zamanlar) , bunlar kim varsa topladi olmaz bu is böyle kaido baskan haketmedi bu kadar kişiyle savașmayi. Resmen tecavuz edeceklerWow oynadığımdan ''raid'' kelimesini okuyunca bi hoş oldum
Şu efsane sahneyi de karıştırdınız ya şu sidik yarışına ne diyeyim dahaBunu da Oda çizdi hem de kapak falan değil
Nasıl açık olmamışlar, nasıl tekrar gölgeye gidiyorlar ? adamlar eşyaları alıp köye dağıttı bile, yıkımcılardan biri köye geldiğinde Luffy ne yapacak ? Aslında çoktan planın işi bitti ama sıvayayım isterse yapabilir, normalde o köye çoktan bir yıkımcının gelmiş olması gerekirdi. Çünkü açık ettiler zaten kendilerini.Yoo. Gene gölgelere çekilirler, olur biter.
Kaido zaten ragnaros gibi olacak.Danaya girer gibiBenim bildigim raid 25 hadi eski zamanlarda 40 olsun (ne güzel di o zamanlar) , bunlar kim varsa topladi olmaz bu is böyle kaido baskan haketmedi bu kadar kişiyle savașmayi. Resmen tecavuz edecekler