Bu olayın tek güzel yanı baya bir flashback görücez roger wb vs
Öldüğü kesin değil ama. Bence yakalanıp Impel Down'a kapatıldı, iki yıl önce de isyan sırasında kaçtı. Sonra da ekibini yeniden toplamaya başladıBelki de kaptanlarını diriltmeye çalışıyorlardır. 40 yıl sonra başarmışlardır.
Raizo'yu değil bir ninjayı arıyorlardı.yoksa mezarı olan Raizo'u niye eşşek gibi arasın.
Ahahhaha komik.Bu kıvırmaksa bizi çok kötü şeyler bekliyor.Katakuride k. haki, geleceği görme işini kıvırabilmişti bu Oda ama burada ne yapar bilemedim. Momonun Roger muhabbeti de bi yerlere bağlanacak sanırım.
Bu arada “üyeler açıyor konuyu, engellediğim biri olduğu için göremiyorum bu nasıl iş vs” diyen mister, konu için teşekkürler.
Due to his connection to the Kozuki Family, the Beasts Pirates hunted him down for over two weeks[9] and even went as far as to torture Zou's citizens to flush him out.[10][11]Raizo'yu değil bir ninjayı arıyorlardı.
Kaido bu adamlardan önce işlenmeyecek büyük ihtimal. Bu adamlar ile olan savaş bir şekilde bu zaman muhabbeti ile ayarlanacak. Yani bizimkiler geçmişe gidebilir. Ya da bir zaman sıkışması olacak. Çünkü Kaido karşısında görünene göre yetersizler...Beyazbıyık Ile bağlantısı olan şimdiye kadarki en güçlü düşman gelecek demişti. Bakkin ve Beyazbıyık zamanında aynı gemide bulunmuş. Bu en güçlü düşman Kayalar mensubu biri çıkabilir yani.
Kıvırdı la işte daha ne yapacaktı?Ahahhaha komik.Bu kıvırmaksa bizi çok kötü şeyler bekliyor.
Milyonlarca kişi tek soru.Luffy ile felanda şans eseri tanıştılar luffy olmadan kehanet felan çöp.bunların amaçları ne şimdi 20 yıl geldiler napacaklar şimdi ?
Yön duygusuyla ilgili kısım mantıklı. Klasik ama... Daha önce Zoro'nun çok küçükken ülkenin kaos durumundan kurtulabilmesi için ailesi tarafından denize bırakıldığını bunun sonucu olarak oradan oraya savrulan Zoro'nun yön duygusunu kaybettiğini konuşmuştuk @Chaos Bringer ile. Bir diğer seçenek ise Zoro'nun içindeki ikinci kişiliğin Zoro'ya baskın gelmesi sebebiyle yön karmaşası yaşaması. Senin dediğinle birlikte 3 seçeneğin de kendi içinde bir mantığı var.Zamanda atlamayı sağlayan şey, Wano'da bulunan portal gibi bir şeyse, ben Zoro'nun da bu portaldan geçmiş olabileceğini düşünüyorum. Yön duygusunun olmamasını, Wano'yu ve ailesini unutmasını bu zaman atlamasına bağlayabilir.