O kadar da batırmaz umarım. Gerçi Wanoda bi sempatimi kazandı ucundan ama her türlü gereksiz olur.O değilde ben tırsmaya abşladım. Zaman yolculuğu, hayalet şakaları, Ace'in bir kaç kere anılması falan. ODA'dan beklemiyorum ama bu editör "Ace çok sevildi geri dönsün" falan demez umarım.
Ne zaman meyvesi çıkar ne de edo tensei gibi yalama teknik.O kadar karışılmasına izin verme mangaka.Fanboygirl ler için ace geçmişi çıkardı onunla yetinsinler.O değilde ben tırsmaya abşladım. Zaman yolculuğu, hayalet şakaları, Ace'in bir kaç kere anılması falan. ODA'dan beklemiyorum ama bu editör "Ace çok sevildi geri dönsün" falan demez umarım.
Onu reddediyorlardı en son fanları, böyle şey mi olur diyorlardı, isyan ediyorlardı.Ne zaman meyvesi çıkar ne de edo tensei gibi yalama teknik.O kadar karışılmasına izin verme mangaka.Fanboygirl ler için ace geçmişi çıkardı onunla yetinsinler.
Etsinler.Ölmüş seriye etkisi bitmiş karakter için fazla bile.Onu reddediyorlardı en son fanları, böyle şey mi olur diyorlardı, isyan ediyorlardı.
20 yıl sonrasının hedeflenmesi belki Ace in büyüyecek olmasıyla alakalıdır. Yaş durumunu çok bilmiyorum da Roger belki çocuğum olacak o buralara gelecektir diye söylemiştir. Gerçi çok mantıksız çocuk niye illa korsan olsun.geleceğe doğru tek taraflı bir gidiş olduğu için paralel evren olmayacaktır. geçmişe gitmiş olsalardı işler çok sarpa sarardı.
bence meyve gücü ile 20 yıl ilerisine gittiler. Kuma'nın meyvesi nasıl mekan olarak uzağa gönderiyorsa, bu meyve de zaman olarak ileriye gönderdi. Asıl sorumuz neden 20 yıl olmalı bence.
Bilginin içeriği hakkında kulislerde Bilgi var mı?Kulislerden gelen haberlere göre çok bilgi içeren bir bölüm bizi bekliyormuş.
Bununla ilgili bir tartışma açacam bir ara. Böyle bir şey sanıldığı kadar sık olmuyor bence.Oda meyveleri kısıtlamayı çok seviyor. Yani bu herifler buraya geldiyse bi daha geri dönemezler tabii meyveye bağlıysa bu zaman şeysi