Yav kötü değil zaten seri, kötü olsa ben şahsen güncel takip etmezdimBu Arcla beraber biraz toparladı sanki ya da bana öyle geliyor.
Bu ark çok güzel girdi de bence önceki ark da gayet güzeldi
Yav kötü değil zaten seri, kötü olsa ben şahsen güncel takip etmezdimBu Arcla beraber biraz toparladı sanki ya da bana öyle geliyor.
Lanet ederim Oda'ya. Kalemini kıpırdatamaz.Sırada Zoro ve Usopp varmış, ilk başta birden tayfaya sert davranıp ayrılacaklarmış sonra bu yaptıklarının arkasındaki asıl sebep ortaya çıkacakmış sonra bir yerde ağlayacaklarmış(tabi biz de bu sırada zor tutuyoruz göz yaşlarımızı) ondan sonra da Luffy kurtaracakmışŞakası bile kötü
![]()
Deli deli gülmeye de başladı, kılıcın etkisi midir nedir? Kalıcı olur inşallah.Bu Arcla beraber biraz toparladı sanki ya da bana öyle geliyor.
Ace'den biraz esintiler var topladı dersin tabi xDBu Arcla beraber biraz toparladı sanki ya da bana öyle geliyor.
Sen niye her güzel şeyi baltalama peşindesin :/Ace'den biraz esintiler var topladı dersin tabi xD
Ace diyorum len işte, güzellik pekişsin diye daha ne istiyorsun bendenSen niye her güzel şeyi baltalama peşindesin :/
Jack boş adamın teki hacı, Shogun lazım bizeŞu çıkan yangını Jack hortumuyla neyim söndürmesin ? Öyle bir yeteneği çıkar mı acaba ?
Şogundan beklenti çok yüksek, kesin ters köşe hedefliyor E. Oda, ya okama çıkar, ya vanderdekken gibi tipsiz, çelimsiz değişik çıkar, beklentinin karşılanmayacağına eminim.Ace diyorum len işte, güzellik pekişsin diye daha ne istiyorsun benden
Jack boş adamın teki hacı, Shogun lazım bize![]()
Karşılamasa bile karşıladı deriz ne olacak la sendeŞogundan beklenti çok yüksek, kesin ters köşe hedefliyor E. Oda, ya okama çıkar, ya vanderdekken gibi tipsiz, çelimsiz değişik çıkar, beklentinin karşılanmayacağına eminim.![]()
Öyle de demeyeydin ve kankaaaJack boş adamın teki hacı, Shogun lazım bize![]()