Yakışan odur ama Luffy döveceğini söylediği için tereddütteyim.Jack'i kediyle köpek dövecek.
Kolay. Luffy'ye biz bunu alırız sen kendini falancaya sakla derler. Luffy'de size güveniyorum der gider.Yakışan odur ama Luffy döveceğini söylediği için tereddütteyim.
Jack hemen gelecekmiş gibi bir intiba oluştu. Hemen gelirse sıkıntı çıkarabilir. Kedi-köpeğin gelmesine biraz daha var gibi.Kolay. Luffy'ye biz bunu alırız sen kendini falancaya sakla derler. Luffy'de size güveniyorum der gider.
Hawkins haberlerin Jack'e gitmesine perde olacak gibi. Bu ilk karşılaşmadan onu anladım ben.Jack hemen gelecekmiş gibi bir intiba oluştu. Hemen gelirse sıkıntı çıkarabilir. Kedi-köpeğin gelmesine biraz daha var gibi.
İşte onu diyorum zaten Arlong'un da işini bitiremeyeceğini biliyordu yine de gitti savaştı zaman kazanmak için. Eğer dediğin gibi olsa yine giderdi, gerekirse de dilim dilim doğranırdı. Zoro bir kez "sana güveniyoruz Luffy" moduna girmişti. Tüm ada amiral dahil o moda girip saçma sapan tel ittiler. Neyse ben kendi adıma diyeceğimi dedim artık gerisi kamuoyunun takdiridirŞu kuyruğa bi buz neyin koy be Red, acısı geçmemiş hala.
İşini biteremeyeceğini çok net biliyordu bence Zoro. İş karşısına çıkabilmekteyse Sanji BigMomın bile karşısına çıkıyor ama mesele bu değil. Sıklet farkı var.
Galp <3
Bir şey soracağım. Şimdi Kraker ve Katakuri de yenildi . Ne olacak peki bunlara tek komutan mi kalacak ?4. komutandı. O yenilince 4. komutan diye bir şey kalmadı. Cracker 3 idi.
Kalem benim değil mi? Bu arkta gördüklerimden çıkardığım sonuç bu benim. Wano'da 3 komutandan biriyle tek başına dövüşeceğini sanmam bu yüzden.
Erken mi gelecekmişşşBölüm var dediler şimdiden geldik